Jediné, čo táto vláda dosiahla: Rodí sa generácia, ktorá bude kašľať na autoritu štátu!
09 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Všetko, čo dnes páchajú, obráti sa proti nim! Celá tá ich policajná svojvôľa, celý ten ich očkovací teror. Rozohnil sa opozičný poslanec Ľuboš Blaha v svojom najnovšom statuse na sociálnej sieti. Tentoraz riešil exekutívu a, ako vždy, segregáciu.

Za ukradnutý chlieb roky za mrežami, za napadnutie verejného činiteľa pokuta?

"Neviem, či ste už počuli, ako dopadol slušnočlovek, ktorý pred policajnou stanicou rozbil auto Roberta Fica, zranil jeho šoféra a potom vykrikoval, že opozičného lídra by mal niekto zabiť," pripomína smerák udalosti z konca minulého roka.

A dáva hneď aj odpoveď, že Hamranova políca ho nebude trestne stíhať. Vraj je to len priestupok. Dostane pokutu. "Však len napadol človeka, z politických motívov mu rozbil auto a zranil verejného činiteľa. Ja sa len tak pýtam - aký je toto signál pre slovenskú verejnosť. Znamená to, že nabudúce môžu dôjsť nahnevaní ľudia pred Matovičov dom a rozbiť mu okno? A vyzývať k jeho zabitiu? A striekať plyn do očí jeho ochrancov?," rozčúlil sa nad trestným systémom Blaha.

Toto je podľa politika odkaz Hamrana slovenskej verejnosti. "Politicky motivované útoky sú vlastne úplná pohoda. Keď vás vonku po ôsmej zastavia policajti, tak vám naparia 1600-eurovú pokutu. Keď bezdomovec počas núdzového stavu ukradol chleba, hrozilo mu niekoľko rokov tvrdej basy. Za rúško vás hádžu o zem," porovnáva nezmyselnosť výšky sankcií v našej republike.

Od zajtra platia nové pravidlá: Delenie ľudí do dvoch kategórií však zostáva
Zákaz vychádzania sa končí! Od pondelka 10. januára si tak môžete posedieť v bare či reštaurácii, ísť na prechádzku alebo na návštevu aj po 20. hodine. Vláda povoľuje uzdu Zákaz vychádzania medzi 20.00 h a 5.00 h platil na Slovensku od polovice... Čítať ďalej
09 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Rodí sa generácia, ktorá bude kašľať na autoritu štátu!

"A ten ich očkovací fašizmus - oni si myslia, že tým niečo dosiahli. Minule som sedel u kaderníčky a hovorím: Počujte a vám nevadí, že nie som zaočkovaný? Slečna sa schuti zasmiala: Prečo? Ani ja nie som. Kto by to riešil?," pridáva príbeh z vlastnej skúsenosti.

Podľa Blahu jediné, čo táto vláda dosiahla, je to, že ľudia nedodržujú pravidlá a rodí sa generácia, ktorá bude úplne spontánne kašľať na autoritu štátu. "Gratulujem!" 

A smerák pokračoval ďalším príbehom z jeho života: "Dnes som bol v obchodnom dome, deti potrebujú turistické topánky. Samozrejme, do nadnárodných korporátnych obchodov vás ako nezaočkovaného nepustia. Stojí pred nimi nejaký brigádnik s čerstvou pubertálnou vyrážkou na čele a náruživo odpípava faši-pasy. Len tak ďalej, nadnárodné korporácie. Však prichádzajte o zákazníkov. Nie každý je taký hlúpy ako vy. Mne sa ešte nestalo, že by som mal problém s nejakým malým slovenským obchodíkom - ešte nikto tam odo mňa žiaden faši-pas nechcel," bonzuje Blaha na malých predajcov.

Otvorený list premiérovi od zástupcov kultúrneho a kreatívneho priemyslu priemyslu
Otvorený list zástupcov kultúrneho a kreatívneho priemyslu na Slovensku a iniciatívy „Otvorme kultúru“ premiérovi Slovenskej republiky Eduardovi Hegerovi a vláde Slovenskej republiky. ​Obsah listu zverejnil na sociálnej sieti Lumir Mati. A... Čítať ďalej
08 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Aspoň jedno pozitívum - opäť si začneme vážiť domácich

Podľa neho sa aspoň splní sen všetkých antiglobalistov - "ľudia prestanú chodiť nakupovať do nenažratých nadnárodných korporácií, ktoré pľundrujú planétu a zotročujú malé deti po celom svete, podporujú segregáciu. Radšej si pôjdu nakúpiť do normálneho slovenského obchodu".

A Blaha sa vrátil na začiatok - všetko sa to obráti proti nim, hovorí. "Ľuďom sa otvárajú oči. Vidia nespravodlivosť, vidia diskrimináciu, vidia policajný teror. A zariadia sa podľa toho - svet sa mení a to, čo príde, sa tým hore nebude páčiť," prorokuje smerák.

Slovensku hrozia tisíce žalôb. Kto ponesie zodpovednosť?
Médiá mlčia, no pravdou je, že niekto bude musieť zaplatiť prehraté spory za nelogické obmedzenia, ktorými vláda obmedzovala možnosti riadne chodiť do práce. Branislav Becík, starosta Dvorov nad Žitavou sa pýta kto zaplatí ušlú mzdu napríklad aj... Čítať ďalej
08 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.