Gauner na šesť? Poslanec opozície našepkáva, že je to niekto špeciálny
04 | 01 | 2022 I Gabriela Fedičová

Poslanec NR SR strany SMER - SD Ľuboš Blaha sa opäť ozval. V úvode príspevku na sociálnej sieti niektorých možno aj pobaví, ale keďže sa v ňom venuje špeciálnemu prokurátorovi Danielovi Lipšicovi, dokonca v 15-tich bodoch, nejde o novoročný žast. Daniel Lipšic zo seba zase raz urobil idiota pred celým Slovenskom. Ten chlap sa čoskoro dostane do krížoviek ako gauner na šesť," píše Ľuboš Blaha a vysvetľuje dôvody.  

15 dôvodov, kvôli ktorým si poslanec strany SMER - SD Ľuboš Blaha myslí, že špeciálny prokurátor Daniel Lipšic je idiot a že sa čoskoro dostane do krížoviek ako gauner na šesť, zverejnil Blaha na sociálnej sieti.

Prvý až piaty dôvod

"Jeho najnovšie cirkusové číslo stojí zato - on sám seba označil za nezaujatého v prípade Kažimír a rozhodol o zamietnutí Kažimírovej sťažnosti. Štipnite ma, to sa mi snáď iba sníva," píše Blaha.

V druhom bode pripomína, že Lipšic ako aktívny politik zvádzal s Kažimírom  ako ministrom financií niekoľko rokov ťažké politické boje a že neexistuje nič zaujatejšie ako Lipšic. 

"Nabudúce môže rovno sprostiť viny samého seba za to, že zabil človeka na priechode pre chodcov - to bude zhruba rovnako nezaujaté," píše Blaha.

 Vo štvrtom bode Blaha porovnáva: "Predstavte si, že Smer vyhrá najbližšie voľby, účelovo si upravíme podmienky voľby špeciálneho prokurátora a na miesto Lipšica zvolíme Ľuboša Blahu. Ako vrchol apolitickosti".

"Moji ľudia na prokuratúre potom začnú naháňať Matovičových nominantov a na základe vykonštruovaných výpovedí nejakých mafiánov obviníme povedzme Naďa. Som si istý, že Denník N bude tlieskať ako teraz... alebo nie?" Pýta sa v piatom bode.

Mladý podnikateľ z Trnavy odmietol poslúchať! Chcú mu odobrať živnosť
Reštaurácia Hollywood Burger v Trnave má mladého majiteľa Ivana Beloviča a ten sa dlhodobo odmieta podvoliť pandemickým opatreniam, ktorými vláda gastro sektor takpovediac týra už niekoľko mesiacov, ba dokonca rokov. Podnik nezatvoril, neskôr... Čítať ďalej
04 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Šiesty až desiaty dôvod

"Predstavte si, že obvinený Naď sa odvolá a ja ako špeciálny prokurátor rozhodnem, že mu to zamietnem. A budem sa tváriť, že už si nikto na Slovensku nepamätá, že sme proti sebe roky bojovali v politike. Budem akože nezaujatý. Ako Lipšic. Len si to predstavte," píše Blaha.

V siedmom bode zdôrazňuje, že toto dneska podľa neho v priamom prenose vyvádza Lipšic a celá táto ich Matovičova mafia. A dodáva: "Oni sa úplne zbláznili. Ako môže bývalý politik rozhodovať o inom bývalom politikovi? Veď to je konflikt záujmov ako Antarktída! "

"A tie Lipšicove detinské výhovorky. Vraj stačí výpoveď jedného udavača. Imreczeho. Toho Imreczeho, ktorého zavreli na samotku a psychicky utýrali tak, že by sa im priznal aj k tomu, že v roku 1945 zhodil atómovku na Hirošimu," vysvetľuje ďalej.

Blaha tiež prízvukuje, že ten istý Imrecze obvinil z úplatkárstva aj ministra Mikulca, ktorý je podľa neho tragéd s plachtiacimi ušami. A dodáva, že Imrecze ho neudal počas mučenia vo väzbe, ale ešte predtým - bez akéhokoľvek nátlaku, čiže podľa Blahu to je o pol tony hodnovernejšie. 

V deviatom bode ale vysvetľuje, že v danom prípade už odrazu neplatí Lipšicova výhovorka, že stačí jeden udavač. "Mikulca nikto nestrčil do väzby. Ani Kolíkovú, ktorá podvádzala so svojou rodinnou firmou. Ani pedofila Heráka. Na "ich ľudí" sa nesiaha," píše.

Ibrahim Maiga: Keď nemáš slobodu, nemáš nič!
Je tomu takmer rok, čo Ibrahim "Ibi" Maiga odišiel zo Slovenska do rodného Mali. A práve odtiaľ poslal slovenskej vláde zaujímavý videoodkaz. Novoročné prianie To od Ibiho bolo také tradičné. Nechýbalo v ňom zdravie, šťastie, spokojnosť, či... Čítať ďalej
04 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Desiaty až pätnásty dôvod

Blaha vysvetľuje aj to, že nemá jediný dôvod Petra Kažimíra zastávať, pretože vždy patril k liberálnemu krídlu aj s Petrom Pellegrinim, ktorí tvorili podnikateľskú skupinu V4. A dodáva, že ak by nebol guvernér NBS, tak by bol podľa neho Kažimír v Hlase. Ale je presvedčený, že to, čo na Kažimírovi pácha Lipšic s Matovičom, je obyčajné svinstvo.

"Ľudsky aj morálne je to absolútne dno. A je jedno, či je liberál alebo socialista - v prvom rade je krivo obvinený," zdôrazňuje.

Blaha je zdesený. "Desí ma, že takto isto - na základe lží od Lipšicových udavačov - poslali za mreže aj Milana Lučanského a zbavili sa ho nadobro. Takto isto likvidujú viacerých opozičných nominantov a politikov," opisuje svoje postrehy. 

V štrnástom bode sa zmieňuje o tom, že neplatí už žiaden zákon, žiadne pravidlá. "Lipšic ukazuje prstom a jeho rozbesnené repy na špeciálnej prokuratúre režú a rúbu do krve. Ich ľudia dokonca odpočúvali aj lídra opozície - oni sa už úplne opustili," upozorňuje.

Pätnásty bod je o otázkach. "Pýtam sa, kde je prezidentka Čaputová? Ako to, že sa zastala čurillovcov, ktorých zvukové záznamy usvedčujú z toho, že si vymýšľali obvinenia, ale v prípade jasného konfliktu záujmov Lipšica je ticho ako voš pod chrastou a ňuňuňká sa v Tatrách s frajerom?  Čo tak prestať tliachať o kráľoch a poddaných, pani Čaputová a radšej vyzvať Lipšica, aby sa vpratal do kože? Alebo Vám na americkej ambasáde napísali iný pokyn, pani prezidentka?"

Lipšic o činnosti bielych golierov. Podáva ďalšie obžaloby
Špeciálny prokurátor Daniel Lipšic vidí veľký pokrok, ktorý za posledný rok urobilo Slovensko v boji proti organizovanému zločinu tzv. bielych golierov. Aj preto je podľa neho Úrad špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) pod "silnou paľbou od... Čítať ďalej
04 | 01 | 2022 | Ivan Mihale/tasr

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.