Mladý podnikateľ z Trnavy odmietol poslúchať! Chcú mu odobrať živnosť
04 | 01 | 2022 I Gabriela Fedičová

Reštaurácia Hollywood Burger v Trnave má mladého majiteľa Ivana Beloviča a ten sa dlhodobo odmieta podvoliť pandemickým opatreniam, ktorými vláda gastro sektor takpovediac týra už niekoľko mesiacov, ba dokonca rokov. Podnik nezatvoril, neskôr hľadal možnosti, ako prežiť. Dlhý boj s úradmi vyústil do ďalšieho kroku, v ktorom sa má začať konanie na odobranie živnosti. 

Už sme vám chýbali? Bola otázka, ktorá sa objavila pred pár hodinami na stránke známej reštauácie v Trnave Hollywood Burger. Informovali, že začínajú poštou z okresného úradu.

Majiteľ reštaurácie dlhodobo nabáda majiteľov podnikov a reštaurácií, aby nezahadzovali vlastné podnikanie a hľadali možnosti ako prežiť, napriek opatreniam, ktoré štát zavádza a likviduje nimi gastro sektor. Postup, ako to robí a ako bojuje s úradmi zverejňuje na sociálnej sieti. Viackrát uviedol, že tým chce ukázať ostatným, že sa to dá a nemajú sa čoho báť. Vystupuje v ženskej parochni a vzopiera sa návštevám štátnych a verejných inštitúcií, ktoré majú dohliadať na dodržanie protipendemických opatrení.

Fico: Prezidentka Čaputová na podporu gaunerov kričí, keď treba podporiť nevinných, mlčí.“
Róbert Fico, predseda strany Smer - SD, vo svojom statuse pripomenul, ako niektorí prokurátori a vyšetrovatelia ohýbajú právo a nútia obvinených vypovedať politicky a v neprospech opozície. Svoj status označil titulkom: „Prezidentka Čaputová na... Čítať ďalej
03 | 01 | 2022 | Ján Papuga

Nič, čo by nečakali...

Tomu, kto ich sleduje sa zdá, že ide o šachovú partičku. Kto z koho. Na ťahu bol príslušný okresný úrad. Ako informovali na stránke Hollywood Burger, začalo sa konanie na odobranie živnosti, aby nemohli prevádzkovať svoju reštauráciu. 

"Nič čo by sme v tejto chorej dobe nečakali. A preto si ukážeme v nasledujúcich dňoch, ako sa môžete voči takýmto veciam právne brániť a neskôr aj legálnym spôsobom úplne obísť s úsmevom na tvári. Samozrejme treba dodať, že príslušný úrad koná na príkaz Hygieny v Trnave na Limbovej ulici," je odpoveď majiteľa na pozvánku okresného úradu. Dostaviť sa má 10. januára. A o tom, ako sa situácia vyvíja plánuje informovať aj naďalej.

Nicholsonovej a Dostálovi klapli zuby naprázdno. Fico môže byť pokojný
Trestné oznámenie o krádeži v kancelárii predsedu Smeru-SD Roberta Fica polícia odmietla. Uviedol to hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff. 50 tisíc eur a zlaté mince Na základe uniknutých videozáznamov o... Čítať ďalej
03 | 01 | 2022 | Eka Balašková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.