Nicholsonovej a Dostálovi klapli zuby naprázdno. Fico môže byť pokojný
03 | 01 | 2022 I Eka Balašková

Trestné oznámenie o krádeži v kancelárii predsedu Smeru-SD Roberta Fica polícia odmietla. Uviedol to hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

50 tisíc eur a zlaté mince

Na základe uniknutých videozáznamov o tejto krádeži informovali médiá v októbri 2021. Robert Fico krádež potvrdil na tlačovke s vysvetlením, že incident nenahlásil kvôli zlej skúsenosti z minulosti - pri vlámaní do bytu nahlásenie k ničomu neviedlo. Aj my sme informovali o tom, že podnet na políciu v súvislosti s touto krádežou podali hneď dvaja poslanci - europoslankyňa Lucia Ďuriš-Nicholsonová a poslanec NR SR za SaS Ondrej Dostál.

Šéf lekárskych odborov volá po očkovaní detí. Lebo omikron
Prezident lekárskych odborov zrejme namá dostatočné informácie z Juhoafrickej republiky. Inak sa jeho volanie po očkovaní detí a odvolávanie sa na to, že omikron "napáda" hlavne deti, totiž vysvetliť nedá. Otázka na dovolenkujúceho... Čítať ďalej
03 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Vlámačka počas dovolenky

Topky pripomínajú, že kanceláriu R. Fica vykradli počas dovolenky na Kréte, kde prekonal aj covid. Ten "priznal" na rovnakej nahrávke s tým, že: "Mňa tak zlomilo vo štvrtok. Ja som celý piatok ležal, celú sobotu som zrušil program a dneska ráno som bol v tom, že zruším aj tú Banskú." 

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.

Prečo lekári odmietajú chemoterapiu, keď sami ochorejú? Štúdia dáva odpoveď
Chemoterapia ako liek na rakovinu zachránila milióny životov. Je však tiež notoricky známa svojimi strašnými vedľajšími účinkami. Či si je zvolíte pri liečbe tohto zhubného ochorenia, je čisto vašou osobnou voľbou. Zaujímavý je ale fakt, že väčšina... Čítať ďalej
02 | 01 | 2022 | Diana Zaťková