Silvester na ČT s Bohdalovou vyvolal rozruch: Kvôli rúškam sa strhla mela!
02 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Na sociálnych sieťach Českej televízie to od silvestrovského večera pekne vrie! Dôvodom je program Najväčší flám s Jiřinou Bohdalovou, ktorej veľkolepá oslava 90. narodenín plná hereckých a speváckych gratulantov poslúžila zároveň ako hlavný zdroj zábavy na ČT pred koncom roka.

Diváci najviac riešili, prečo publikum, zložené prevažne zo známych tvárach, nemuselo mať v programe rúška ani respirátor, píše český Blesk.

Buď pravidlá platia pre všetkých, alebo pre nikoho

„Prajem ČT všetko naj do Nového roka a hlavne oveľa viac sedliackeho rozumu! Pretože nedávno skončená StarDance, kde sa všetci diváci museli dusiť v respirátoroch, je úplne v rozpore s dnešným programom s Jiřinou Bohdalovou, kde zrazu respirátory v publiku neboli potrebné. Prosím, nerobte už viac podobných absurdných komédií. Buď pravidlá platia pre všetkých, alebo pre nikoho...,“ znie jeden z mnohých diváckych ohlasov.

V následnej debate sa potom špekuluje, či bol program priamy prenos a prípadne, či išlo o pravidlo platné v čase natáčania. „Poznám podmienky... Každý divák musí a musel mať respirátor. Ako v lete, tak na jeseň a platí to doteraz,“ dodáva divák, ktorý na problém upozornil.

Ako predísť "následkom" nielen silvestrovských osláv
„Opica“ alebo v českom jazyku kocovina vzniká pri premene alkoholu na látky, s ktorými telo bojuje. Zaujímavé je, že u niektorých ľudí sa táto látka tvorí viac u niektorých menej. Hlavný faktor pri tomto „boji“ zohráva genetická predispozícia. Ako... Čítať ďalej
01 | 01 | 2022 | Norbert Pančík

Skvelá sledovanosť programu

Počtu komentárov i lajkov zodpovedá aj skvelá sledovanosť programu. Bohdalovú si na Silvestra pustilo 1 601 000 divákov, čo je len o 60 tisíc menej, než víťazný program večera – Silvestrovské Televízne noviny na Nove.

Faktom je, že Silvester s Jiřinou Bohdalovou a hviezdnymi hosťami sa natáčal 11. novembra 2021, a podľa pravidiel platných od začiatku toho mesiaca mali mať účastníci natáčania okrem iného, ​​okrem testu a očkovania, po celú dobu pobytu vo vnútorných priestoroch nasadený respirátor min. triedy FFP2. Sami účinkujúci na pódiu mali výnimku a mohli vystupovať bez respirátora.

Najhorúcejší kalendár roku 2022 bude ten folklórny! (FOTO)
Dámy nezúfajte! V najnovšom kalendári Hotfolk myslia nielen na pánov, ale aj na vás. Na rok 2022 totiž k sexi kráskam v krojoch pribudli aj úchvatní muži. Nový rok 2022 bude poriadne horúci. Najnovší kalendár Hotfolk na nasledujúcich 12 mesiacov... Čítať ďalej
01 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Boli porušené pravidlá?

Sama ČT úplne iný prístup skutočne zvolila práve pri spomínanej StarDance, ktorá v polovici novembra, teda v rovnakom čase, keď sa natáčal Silvester, zápasila s vážnymi koronavírusovými problémami. Napríklad 30. októbra ČT oznámila: „V StarDance sme pripravení reagovať na aktuálnu situáciu. Počty prípadov rastú, a tak zavádzame respirátory v publiku.“

Ako z komédie tiež vyznelo, keď na natáčanie silvestrovskej show mnoho hostí dorazilo v rúškach, v ktorých boli vyfotení pri príchode na ulici, aby si ich potom vo vnútri zložili...

Česká televízia však stojí za svojím s tým, že žiadne opatrenia neboli porušené. "Česká televízia rešpektuje všetky platné nariadenia a opatrenia, a tak aj natáčanie silvestrovského programu prebiehalo podľa platných pravidiel pre výrobu audiovizuálneho diela. Navyše všetci účinkujúci, aj tí v publiku, boli testovaní," povedala Blesku hovorkyňa ČT Karolína Blinková.

Tento rok nás opustilo príliš mnoho velikánov: Spomeňme aspoň niektoré legendy
Tento rok bol mimoriadne bolestivý. Za posledných dvanásť mesiacov nás opustili veľké slovenské, české i zahraničné osobnosti, na ktoré budeme ešte dlho spomínať. Pripomeňme si v závere roka aspoň niektoré z nich. Milan Lasica V júli sme sa... Čítať ďalej
31 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.