Politológ a historik: Smiešny je minister obrany a všetci jemu podobní!
03 | 01 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Naďovi brigádnici z Infosecurity.sk vytvorili rebríček najsledovanejších politikov na Slovensku. Problém je, že im neviem vysvetliť, že už druhý rok nie som v politike," píše Eduard Chmelár na sociálnej sieti.

Ministrovi obrany a jemu podobným odkazuje Eduard Chmelár, že sú smiešni a že ho môžu zničiť, ale nie poraziť.

Podľa Chmelára ich najviac žerie jeho stále rastúci vplyv v spoločnosti a to napriek tomu, že sa médiá tvária, akoby neexistoval. "Tým skôr, ak sa do prvej desiatky z vládnej koalície dostala len Zuzana Čaputová. Nebudem im to však uľahčovať," odkazuje politológ a historik.

Chmelár tvrdí, že zijeme v zvláštnej dobe, ktorá je otrávená nátlakovými skupinami, ktoré si mýlia pocity s názormi a názory s faktami, za ktoré si dosadia čokoľvek, čo korešponduje s ich bludnými predstavami.

Dag Daniš bilancuje: Slobodná spoločnosť stratila vedomie
Rubriku s názvom Týždeň v kocke publikuje Dag Daniš pravidelne v konzervatívnom denníku Postoj. Medzi rokom 2021 a 2022 ju nahradil na Rok v kocke a bilancoval. Píše v nej o novej podobe moci a o tom, ako môže slobodná spoločnosť stratiť vedomie.... Čítať ďalej
02 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Jedno smiešne, druhé tragikomické

"Tragikomické je, že ma obe skupiny zaraďujú do svojich sprisahaneckých teórií, hoci sa navzájom vylučujú. Jedna je presvedčená, že za mnou stojí Soros, druhá blúzni, že ma platí Putin," vysvetľuje Chmelár.

Za smiešnejšie považuje prvé tvrdenie. "Chce to naozaj veľkú fantáziu, aby niekto veril tomu, že George Soros platí Chmelára, aby zabránil obsadeniu Slovenska americkými vojakmi," uvádza

Druhé tvrdenie považuje za nebezpečnejšie, lebo je súčasťou vládnej politiky.

"V posledných rokoch tu rastie počet pochybných skupiniek, ktoré vyhľadávajú domnelých nepriateľov s fanatizmom, aké dejiny poznajú len z obdobia honu na čarodejnice a stalinistických kampaní proti triednym nepriateľom. Ich financovanie je o to jasnejšie, o čo je netransparentnejšie," vysvetľuje.

Takto TO vidia Maďari žijúci na Slovensku: hanebné a škandalózne
Opatrenie vlády, v rámci ktorého majú zdravotníkom v januárovej výplate vyplatiť odmenu 350 eur zaujalo aj Maďarov žijúcich na Slovensku. V denníku Paraméter publikovala svoj názor Füleki Hajnalka. Nápad považuje za vynikajúci, ale inak ide podľa... Čítať ďalej
02 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Zúrivosť, zákernosť, malá inteligencia

Fascinujúce podľa politológa je však najmä ich ignorovanie pravidiel výrokovej logiky a racionálnej argumentácie.

"Tieto proamerické úderky si najprv vytvoria terč a až následne proti nemu hľadajú dôkazy takým nepresvedčivým až primitívnym spôsobom, že u mňa by neprešli ani v prvom semestri. Sú zúrivejší a zákernejší o to viac, o čo menej inteligencie a argumentov majú. Im všetkým odkazujem, aby si dali pohov. Nepristúpim na vašu hru. Nemáte na mňa a ako hovorieval Hemingway, môžete ma zničiť, ale nie poraziť," komentuje informácie z Infosecurity.sk Eduard Chmelár.

Uteč kto môžeš, Slovensko patrí iba primitívnej moci a celebritám na nej prisatých
Keby hlúposť na Slovensku tiekla, sme krajinou jazier, vodopádov, fjordov a močarísk a to ešte s oceánom okolo jej hraníc. Hlúposť moci trpiacej komplexom geniality, hlúposť celebrít, užívajúcich si z moci nadojené prachy a áno, hlúposť nás... Čítať ďalej
02 | 01 | 2022 | Ivan Brožík

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.