Odborníčka varuje: Rúška pre nás predstavujú absolútne zdravotné riziko!
02 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Aké sú účinky rúšok na náš mozog? Túto otázku sa snaží zodpovedať nemecká doktorka Margarite Griesz-Brisson, ktorá sa špecializuje na neurofyziológiu a neurotoxikologiu. Jej závery sú viac než zaujímavé.

Mozog bez kyslíka trpí

Opätovné vdychovanie vzduchu, ktorý sa nám drží pod rúškom, vedie k nedostatočnému okysličeniu nášho mozgu. Naše nervové centrum je na jeho nedostatok veľmi citlivé. Niektoré nervové bunky nemôžu bez kyslíka prežiť dlhšie ako 3 minúty, píše portál dran.webnoviny.sk

Varovnými signálmi, ktoré nás upozorňujú na to, že nie je niečo v poriadku, sú napríklad bolesti hlavy, ospalosť, závrat, ťažkosti so sústredením a oneskorená reakčná doba.

Ak zmiznú príznaky, neznamená to, že zmizol aj problém

Ak sa však tento stav bez kyslíka stane bežnou záležitosťou, všetky tieto príznaky zmiznú. To ale neznamená, že by zmizol aj problém. Funkcia mozgu zostáva stále zlá a nedostatok kyslíka pokračuje.

Možno si myslíte, že na nosenie rúšok ste si už zvykli a dýchať cez ne vám už nevadí. Faktom ale je, že degeneratívne procesy v mozgu sa zosilňujú a pokračujú každým momentom keď mozog nemá dostatok kyslíka.

V tej spleti prázdnych fráz povedala prezidentka jednu, čo ma zaujala! Prekvapil opozičný politik
Máme za sebou novoročný prejav pani prezidentky, upozornil svojich čitateľov na facebooku opozičný poslanec. Zaujala ho na ňom však len jedna vec. Riaďte sa vlastným srdcom "Pani prezidentka v tej spleti prázdnych fráz povedala jednu, čo ma... Čítať ďalej
01 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Rúško nenosí, mozog potrebuje na premýšľanie

Doktorka hovorí, že ona sama nenosí rúško, potrebuje totiž svoj mozog na premýšľanie. Podľa nej je nosenie rúšok problémom predovšetkým u detí a dospievajúcich, ktorí majú extrémne aktívny a prispôsobivý imunitný systém.

Navyše sú ich mozgy neuveriteľne aktívne, pretože sa majú čo učiť. Mozog dieťaťa alebo adolescenta túži po kyslíku oveľa viac než mozog dospelého.

Dieťa potrebuje mozog, aby sa učilo a mozog potrebuje kyslík, aby fungoval. K tomu podľa lekárky netreba ani štúdie. Vedome a zámerne vyvolané hladovanie kyslíkom predstavuje absolútne zdravotné riziko. 

Tri veľmi zaujímavé otázky lekára
Všetky naše rozhodnutia sú rozhodovaním sa, aké to má prínosy a aké sú riziká. Aktuálne by MUDr. Igor Bukovský chcel položiť tri otázky ľuďom, ktorí uverili propagande strachu a sú dobrovoľne alebo nasilu očkovaní. 3x prečo sa nebude vyjadrovať k... Čítať ďalej
01 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.

Zdieľať tento článok