V tej spleti prázdnych fráz povedala prezidentka jednu, čo ma zaujala! Prekvapil opozičný politik
01 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Máme za sebou novoročný prejav pani prezidentky, upozornil svojich čitateľov na facebooku opozičný poslanec. Zaujala ho na ňom však len jedna vec.

Riaďte sa vlastným srdcom

"Pani prezidentka v tej spleti prázdnych fráz povedala jednu, čo ma zaujala. Vyzvala Slovákov, aby sme sa riadili vlastným srdcom," píše opozičný poslanec parlamentu Tomáš Taraba.

Viac ako novoročný prejav ho však zaujala myšlienka prezidentky ešte spred pár dní. "Pred sviatkami sa pani prezidentka pochválila, že vypnúť na Slovensku internet je myšlienka, ktorá je "jej srdcu veľmi blízka." Preto prajem Slovákom, aby sme sa riadili predovšetkým zdravým rozumom, aby nás takéto hlúposti nenapadali, aj keď by pramenili hlboko zo srdiečka," radí čitateľom Taraba.

Prezidentka vyzvala k súdržnosti, zdôraznila jej význam pri zdolávaní kríz
Čeliť najväčšej novodobej zdravotnej hrozbe môžeme iba ako spoločenstvo. Vyžaduje si to príspevok každého z nás, uviedla v novoročnom príhovore prezidentka SR Zuzana Čaputová. Vyzvala k súdržnosti, ľudskosti a pestovaniu vzťahov v komunitách i... Čítať ďalej
01 | 01 | 2022 | tasr

Ľudia majú tiež vlastný názor

Prezidentkyn prejav však oveľa viac okomentovali Tarabovi čitatelia. "Nevidela som jej prejav, na čo aj, keďže ona ľuďom v tejto krajine nerozumie a na Nový rok si nechcem pokaziť náladu," napísala Katka.

"A ešte, že máme uvažovať kráľovsky (v núdzovom stave a lockdowne)," pridal sa Miroslav. Katarína si zase myslí, že prezidentkin "prejav bol bez emócii, citu, porozumenia a patriotizmu k slovenskému národu, len otrepané frázy".

Lea to však zaklincovala: "Ako jej mám dôverovať, keď zakrýva pocity ešte aj pri prejave k občanom rúškom? To sme takí chudobní, že jej do siene nemohli dať prístroj, ktorý dezinfikuje aspoň na 200 %?"

Opozičný poslanec ohodnotil novoročný príhovor prezidentky: Saxana mala Lexikón kúziel, Čaputová Lexikón fráz
Nie, pani prezidentka, Slovensko dnes nevytrhnú z biedy vaše floskule a frázy. A prestaňte prosím urážať ľudí! Oslovil Zuzanu Čaputovú vo svojom statuse na sociálnej sieti opozičný poslanec. Reagoval tak na novoročný prejav prezidentky. "Keď sa... Čítať ďalej
01 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.