Tri veľmi zaujímavé otázky lekára
01 | 01 | 2022 I Eka Balaskova

Všetky naše rozhodnutia sú rozhodovaním sa, aké to má prínosy a aké sú riziká. Aktuálne by MUDr. Igor Bukovský chcel položiť tri otázky ľuďom, ktorí uverili propagande strachu a sú dobrovoľne alebo nasilu očkovaní.

3x prečo sa nebude vyjadrovať k zdravotnému aspektu vakcín

Dr. Krčméry prehlásil, že dlhodobé nežiadúce účinky vakcín budeme poznať najskôr o päť rokov.

Tu už dávno nejde o zdravie. "Myslím, že tu nejde o zdravie verzus sloboda, ale o konflikt poslušnosť verzus sloboda," vysvetľuje Dr. Bukovský. "V tej bizarnej situácii, ktorá sa začala tým, že na dva týždne potrebujeme zostať doma, aby sme sploštili krivku šírenia infekcie, až do situácie, v ktorej sme dnes. Keď je spoločnosť rozvrátená."

Sám nevie, ako sa zachová, keď bude postavený pred situáciu, kde sa bude musieť rozhodovať pre život. "Pretože na život hrdinu bez života tiež nie som pripravený."

Nález Ústavného súdu rok po funuse: Obmedzenie osobnej slobody bolo protizákonné
Izoláciu bude možné po novom nariaďovať len v domácom prostredí. Vyplýva to z nálezu Ústavného súdu (ÚS) SR, ktorý na Silvestra zverejnili v Zbierke zákonov, čím nadobudol účinnosť. Do prijatia rozhodnutia ÚS SR bola izolácia a karanténa prípustná... Čítať ďalej
31 | 12 | 2021 | TASR / JK

1. otázka - nie je vám ani trochu podozrivé to, čo sa stalo 23. marca 2020 na prvej tlačovke permanentného krízového štábu?

Dr. Bukovský číta úryvok z jeho knihy z tohto obdobia, v ktorom dr. Krčméry povedal niečo, čo nemal a nesmel, lebo vzápätí si vzal slovo vedec, biznismen, politik a chemik Róbert Mistrík. Tento človek bez medicínskeho vzdelania vyhlásil, že "to nie sú lieky, na ktoré sa môžeme úplne spoliehať. Sú to lieky na zmiernenie ťažkých klinických príznakov, ktoré musia byť dostupné predovšetkým v nemocniciach. Netreba očakávať, že sa magicky vytiahnu zo šuflíka."  Potom prišli od vedca Mistríka ešte podstatnejšie slová:

Opis fotky nie je k dispozícii.

Zdroj - screenshot z videa

Svojim vystúpením tak nielenže zrušil profesora medicíny. Tento človek už v marci 2020 vedel, že firmy pracujú na vývoji novej vakcíny, ktorej vývoj skrátia na niekoľko mesiacov "Nie je vám ani trochu podozrivé, že už od samého začiatku sa týmto spôsobom potláčala prevencia a liečba a všetko smerovalo k použitiu vakcíny?" Pýta sa MUDr. Bukovský.

2. otázka - nie je vám ani trochu podozrivé, čo sa stalo v novembri 2021 na jednom americkom federálnom súde? 

Americká advokátska kancelária zastupuje niekoľko desiatok odborníkov, ktorí chcú preskúmať dokumenty od Pfizeru, ktoré boli predložené americkej obdobe ŠÚKLu. Tie sa týkali použitia mRNA vakcín v núdzovom režime. Za tri mesiace nedostali títo vedci ani jedinú stranu z požadovaných dokumentov, čo už samo o sebe bolo porušením zákona o prístupe k informáciám. Americký úrad na kontrolu liekov s príslušným sudcom rozhodli, že na verejnosť sa smie dostať len päťsto strán z požadovaného dokumentu mesačne.

Farmafirmám ide karta. Vďaka vakcínam zvyšujú zisky
Úspech vakcín spoločnosti Biontech podporuje nemecký farmaceutický priemysel. V roku 2022 očakáva prudký nárast predaja, informuje nemecký Der Stern. Nemecký farmaceutický priemysel očakáva vďaka silnému dopytu po vakcínach proti koronavírusu... Čítať ďalej
30 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Celá dokumentácia obsahuje viac ako 400-tisíc strán. Takže kompletná dokumentácia bude poskytovaná odbornej a laickej verejnosti až do roku 2097. Odborné komisie týchto viac ako 400-tisíc strán "dôkladne a hĺbkovo" posúdili za stoosem dní. aby vakcínu v našej situácii odporúčali.

Chcete informácie? Dostanete ich počas najbližších 75 rokov. Ešte aj zverejnenie záverov vyšetrovania atentátu na Kennedyho trvalo kratšie. "Tí, ktorí hĺbkovo a dôkladne preverili štyristotisíc strán, budú rovnaký počet strán zverejňovať trištvrte storočia. Nie je vám to ani trochu podozrivé?" Čuduje sa Dr. Bukovský.

3. otázka - nie je pre vás neprijateľné, alebo aspoň trochu čudné, že o vakcíne sa nesmie pochybovať? Nesmú sa klásť kritické otázky a nesmie sa ani odmietať?

"Ako sa volá také konanie politikov a taký systém fungovania spoločnosti, ktorý nepripúšťa diskusiu, utajuje informácie a trestá tých, ktorých označí za nepriateľov spoločnosti, lebo odmietajú bez výhrad prijať politickú doktrínu?" Dr. Igor Bukovský konštatuje: "Áno, z vakcíny sa stala politická doktrína. Zdá sa, že sa nám tu zrodili noví vodcovia."

Kto si prišiel pripomenúť prvé výročie bývalého policajného prezidenta?
Na pietnu spomienku pri mieste posledného odpočinku generála Lučanského prišli dnes stovky ľudí. Medzi nimi aj tieto známe tváre. Stovky ľudí na Národnom cintoríne Výročie smrti M. Lučanského si prišli uctiť stovky obyčajných ľudí, ale aj... Čítať ďalej
30 | 12 | 2021 | Eka Balaskova

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.