Štátny tajomník MZV sa teší z dobrých správ
30 | 12 | 2021 I Eka Balaskova

Štátny tajomník Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí má veľkú radosť. Dozvedel sa totiž správu o tom, že poslanec musí zaplatiť známemu covid odborníkovi nemalé odškodné.

Hanba v Bruseli

"Politici, ktorých pracovnou metódou je klamstvo, ohováranie a vyvolávanie nechutných vášní musia konečne niesť za svoje konanie dôsledky!" Horlí na svojom profile na sociálnej sieti pán štátny tajomník. "Som zvedavý na verdikt v tej istej veci smerom k europslancovi, ktorý nám vytrvalo už 2,5 roka robí hanbu v Bruseli." Pozabudol však, že ten "poslanec, ktorý robí hanbu" je do Bruselu zvolený nie malou časťou občanov. Aj tí robia hanbu, pán štátny tajomník?

Priveľa neposlušných poslancov

"Apropo," upozorňuje štátny tajomník Klus: "dúfam že rok 2022 prinesie už aj súdne rozuzlenie smerom k poslancovi, ktorý sa ešte pred pár rokmi prechádzal v uniforme s fakľami Zvolenom a potom vo verejných funkciách veselo rozdával šeky s neonacistickou symbolikou."

S úctou spomíname na tých, ktorí odišli v roku 2021
Rok 2021 bol búrlivý asi v každom ohľade. A čím sme starší, tým viac vnímame aj úmrtia známych osobností. A v tomto roku ich odišlo neúrekom. Pripomeňme si teda aspoň mená niektorých z nich. Hana Hegerová sa vlastným menom volala Carmen Farkašová... Čítať ďalej
30 | 12 | 2021 | Eka Balaskova

"Poviem to otvorene,

smutnou správou pre Slovensko  je, že napriek tomuto všetkému sa nájde stále dosť občanov ochotných takýmto ľuďom uveriť a zveriť im verejný úrad. Kiež by nový rok priniesol aj v tejto veci dobré správy." Zasníval sa pán štátny tajomník. Nenapadlo mu zliezť z toho dúhového jednorožca, otvoriť oči a zistiť, že správanie voličov je len akýsi chabý pokus brániť sa pred rozhodnutiami chaotickej vlády?

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.

Bývalý minister zdravotníctva: všetci zdravotníkom pridávajú, my berieme
Koniec roka je čas, kedy sa rekapituluje dianie v spoločnosti. Nevyhol sa tomu ani exminister zdravotníctva, Richard Raši (Hlas-SD). Ukážkový príklad "Neviem, či zdravotníkom hádzali polená pod nohy naschvál, alebo to bolo iba výsledkom ich... Čítať ďalej
30 | 12 | 2021 | Eka Balaskova