Mníchovská polícia násilím rozohnala demonštráciu proti koronovým opatreniam vlády (VIDEO)
30 | 12 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Napriek zákazu a tvrdému zásahu polície centrom Mníchova pochodovali skupiny odporcov koronovej politiky, informuje Der Spiegel.

Nedávno vyvolali rozruch strety demonštrantov a policajných zložiek v bavorskom meste Schweinfurt. V Mníchove sa teraz opäť stretli priaznivci scény proti očkovaniu.

Keďže úrady už očakávali väčšie protesty na základe výziev uverejnených na sociálnych sieťach, tentoraz bolo nasadených oveľa viac policajtov a dokonca aj vrtuľník. Na demonštrácii už vopred avizovalo účasť asi 5 000 ľudí.

Použili aj obušky

Napriek zákazu zhromažďovania sa podľa polície v centre mesta zhromaždilo niekoľko veľkých skupín ľudí. Policajti odoberali osobné údaje protestujúcich.

Polícia použila obušky. Cez megafóny sa protestujúcim vyhrážala vysokými pokutami za to, že sa zúčastnili na nepovolenej demonštrácii. Mesto Mníchov už vopred zakázalo neregistrované protesty a pohrozilo pokutou až do výšky 3 000 eur.

Namiesto pravdy prichádza povinnosť... ako vláda zmarila ilúzie (Achim Baumann)
Komentár Achima Baumanna (Wochenblick) Oznámením o novom lockdowne a blížiacom sa povinnom očkovaní rakúska vláda opäť ukázala, kam smeruje a že rozprávka o zodpovednom občanovi nie je ničím iným ako tabletkou na upokojenie. A vláda ich už v rámci... Čítať ďalej
02 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Pokuty a obvinenia

Policajti vzniesli približne 700 obvinení zo správnych deliktov a organizátorom uložili pokuty. Dve desiatky účastníkov čelia obvineniu z kladenia odporu polícii.

Už 22. decembra sa mala konať rozsiahla demonštrácia, no organizátori ju zrušili, pretože v tom čase platili obmedzenia. Namiesto toho sa tisíce ľudí stretli na koronových pochodoch a dostali sa do stretu s políciou, pričom bolo zranených niekoľko policajtov, aj protestujúcich.

Odpor ľudí nezlomí ani najsilnejší korona-režim
Názor Juliana Schernthanera Megademonštrácia ako epicentrun slobody. Celá Európa vzhliada na Viedeň. Tá ponúkla oslavu slobody Do ulíc Viedne vyšlo vyše 100 000 ľudí. Ukázali, že im záleží na slobode a základných právach. Vedia, že „sloboda", o... Čítať ďalej
12 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Podobné udalosti sa odohrali aj v saskom Schweinfurte a Bautzene, kde tiež došlo k agresii a násiliu. V reakcii na to polícia výrazne posilnila svoju prítomnosť v Mníchove, dodáva Der Spiegel.

(Medzititulky red. HD.)

Celý svet má byť očkovaný nanotechnológiou: Americké vojenské laboratórium vyvíja univerzálnu supervakcínu proti COVIDu-19 !
Vývoj liečby COVIDu-19 sa realizuje aj v rámci amerického vojenského výskumu ako „Pan-SARS" stratégia, informuje rakúsky Wochenblick. Vakcína Covid-19 s nanočasticami feritínu na proteíne Spike Využitie nanotechnológie v boji proti všetkým... Čítať ďalej
28 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.