Útok na policajtov v Žiline: Muž polial mužov zákona benzínom a snažil sa o TOTO!
28 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Chcel zapáliť mužov zákona! Najskôr vulgárne vyhrážky ujmou na zdraví a na živote, potom prišla na rad bandaska s benzínom. Ako to dopadlo?

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Žiline obvinil 41-ročného muža zo Žiliny pre trestný čin útoku na verejného činiteľa, informuje televízia TA3.

Ohrození mestskí policajti

Podľa hovorkyne Krajského riaditeľstva PZ v Žiline Gabriely Kremeňovej polial obvinený muž v nedeľu benzínom priestor pred budovou Mestskej polície v Žiline a následne sa snažil benzín zapáliť.

Hovorkyňa doplnila, že muž sa mal v nedeľu večer v Žiline počas prerokovania priestupku vulgárnymi slovami vyhrážať mestským policajtom.  

Je minimálna mzda 2 200 eur mesačne reálna aj na Slovensku? Europoslankyňa vám to vysvetlí
Chceli by ste mať minimálnu mzdu ako Luxemburčania? Tí totiž nemôžu dostať menej ako 2 200 eur mesačne. Povedzme si pravdu, komu z nás by sa to nepáčilo? Otázka minimálnej mzdy sa opäť dostala na pretras do Európskeho parlamentu. Mnohí majú... Čítať ďalej
28 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

"Neskôr prišiel k budove mestskej polície. V ruke držal plastovú bandasku s benzínom, ktorým polial priestor pred vstupom do budovy aj príslušníkov mestskej polície. Naďalej sa policajtom vulgárne vyhrážal ujmou na zdraví a na živote, pričom sa snažil zapáliť rozliaty benzín," uviedla Kremeňová. K zraneniu osôb, našťastie, nedošlo.

Už je vo väzbe

Policajti mu obmedzili osobnú slobodu a predviedli ho na policajný útvar. "Vyšetrovateľ PZ spracoval podnet na návrh na vzatie obvineného muža do väzby. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom vyšetrovania," dodala krajská policajná hovorkyňa.

Slovensko má najdrahšie svine v histórii! A rozkrádanie podľa opozičnej strany pokračuje....
Keď sú svine pri správnom válove! Takto ohodnotil vzniknutú situáciu na ministerstve pôdohospodárstva opozičný poslanec. Za šesť svíň podpora 27 000 eur! Na Slovensku tak máme najdrahšie svine v histórii! Portál polnoinfo.sk informoval, že... Čítať ďalej
28 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.