Tvrdá kritika europoslankyne: Jej výpočet nepodarkov vládnej koalície je až neuveriteľne dlhý!
28 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Namiesto jednoznačných opatrení produkujú nekončiaci sa chaos! Eurposlankyňu Moniku Beňovú očividne stále rozčuľuje postup vlády pri zvládaní pandémie, píše portál topky.sk.

Nekompetentnosť vlády

Podľa Moniky Beňovej žijeme aktuálne veľmi smutnú dobu. "Vôbec jej nepomáha ani nekompetentnosť súčasnej koalície, ktorá sa na situáciu s ohľadom na nástup zimy už po druhýkrát trestuhodne vykašlala, pričom od júla až do novembra neprijali okrem tzv. „očkovacej lotérie“ prakticky žiadne preventívne opatrenia," skonštatovala Beňová.

Arogancia vládnej moci produkuje nekončiaci sa chaos

"Politicky som sa, bohužiaľ, naučila, kam až môže viesť arogancia vládnej moci. Namiesto jednoznačných opatrení produkujú nekončiaci sa chaos. Premiér si za pol roka nenájde čas, aby sa čo len raz stretol so zástupcami lekárov a záchranárov, ktorí sú na konci so silami, pretože dlhodobo pracujú za hranicou ľudských možností a je ich málo," skritizovala europoslankyňa.

Politiku robí minister financií a premiér je len komentátorom, zhodnotil politickú situáciu v roku 2021 politilóg
Eduard Heger je len komentátorom toho, ako by chcel, aby to bolo. Hodnotí politickú situáciu na Slovensku v roku 2021 pre pre HNtelevíziu politológ Jozef Lenč. Za rok sa zmenil premiér, minister zdravotníctva a preskupili sa sily v parlamente. A... Čítať ďalej
28 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Nejednotné opatrenia často vo vzájomnom konflikte

Vládni politici podľa nej zavádzajú opatrenia, ktoré sú nejednotné a často vo vzájomnom konflikte. "Jeden deň sa niečo povie a na druhý nikto nevie či to platí, lebo to nie sú schopní dotiahnuť do konca. Zažili sme úplne zbytočné plošné testovanie, frašku so Sputnikom, či absolútne nezvládnutú očkovaciu kampaň. A to sú len tie najväčšie nepodarky," povedala

Čo vlastne majú robiť pozitívne testovaní?

Beňová už niekoľkokrát skritizovala postupy, pri ktorých pozitívne testovaní nedostávajú na začiatku ochorenia prakticky žiadnu zdravotnú starostlivosť. A keby len starostlivosť! Z vlastnej skúsenosti vie, že ak vám výjde test pozitívne, nedostanete ani žiadne pokyny, čo robiť!

Riešia iba vzájomné antipatie a nenávisť

"Ten výpočet nepodarkov, ktoré sú žiaľ častokrát tragické je bohužiaľ až neuveriteľne dlhý. Napriek tomu jediné, čo dokážu koaliční politici riešiť, sú ich vzájomné antipatie a nenávisť," uzavrela Beňová. 

Generálny prokurátor zhrnul rok 2021: Čo mu na to povedali ľudia?
V úsilí o ochranu zákonnosti nepoľavíme! Rok 2021 sa chýli ku koncu, mnohí bilancujú a dávajú si predsavzatia. Inak tomu nie je ani u generálneho prokurátora. V statuse na sociálnej sieti dal Maroš Žilinka najavo, že bude pokračovať vo svojom... Čítať ďalej
28 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.