Opozičný poslanec sa pýta: O povinnom očkovaní rozhoduje jediný človek! Ako je to možné?
28 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Bábka v rukách politikov, či jediný úradnik, ktorý rozhoduje o povinnom očkovaní? Túto otázku položil vo svojom statuse na sociálnej sieti opozičný poslanec. Vyzýva zároveň k činnosti hnutie Sme rodina.

"Sme rodina tvrdí, že nepodporí povinné očkovanie na Covid. V skutočnosti o povinnom očkovaní rozhoduje jeden jediný úradnik - Mikas," hodnotí vo svojom statuse opozičný poslanec Tomáš Taraba.

Nie je taký nezávislý, ako sa môže zdať

Podľa neho však to, že sa politici koalície vyjadrujú, že ak nepomôže očkovaniu odmena 300 eur, príde na rad povinné očkovanie, je dôkazom, že Mikas nie je nezávislý, ale je to bábka v rukách politikov.

"V opačnom prípade by sa nemohli vyjadrovať za neho politici: ak nebude toto, tak bude toto," konštatuje.

Kauza Jeleň nemá konca: Pribudli ďalší podozriví!
Vyšetrovanie sa vraj blíži k finále! Aspoň to tvrdí šéf polície o uniknutých videách, na ktorých sú na poľovníckej chate zachytení líder strany Smer Robert Fico a exminister vnútra Robert Kaliňák spolu s advokátmi obvineného exprezidenta polície či... Čítať ďalej
28 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

O povinnom očkovaní nemôže rozhodovať sám!

"Ak Sme rodina je skutočne proti povinnému očkovaniu ako verejne tvrdí, vyzývam ich aby predložili na najbližšie rokovanie parlamentu zákon, ktorý Mikasovi zoberie právo sám rozhodovať o povinnom očkovaní," vyzýva poslanec.

Ak taký zákon Sme rodina nepredloží, predloží ho podľa Tarabu opozícia a potom sa ukáže, kto si stojí za tým čo hlása a kto len klame ľudí.

Tvrdá kritika europoslankyne: Jej výpočet nepodarkov vládnej koalície je až neuveriteľne dlhý!
Namiesto jednoznačných opatrení produkujú nekončiaci sa chaos! Eurposlankyňu Moniku Beňovú očividne stále rozčuľuje postup vlády pri zvládaní pandémie, píše portál topky.sk. Nekompetentnosť vlády Podľa Moniky Beňovej žijeme aktuálne veľmi smutnú... Čítať ďalej
28 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.