Kauza Jeleň nemá konca: Pribudli ďalší podozriví!
28 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Vyšetrovanie sa vraj blíži k finále! Aspoň to tvrdí šéf polície o uniknutých videách, na ktorých sú na poľovníckej chate zachytení líder strany Smer Robert Fico a exminister vnútra Robert Kaliňák spolu s advokátmi obvineného exprezidenta polície či s oligarchom Miroslavom Bödörom.

To, že nahrávka obletela Slovensko, považuje polícia za chybu. Policajný prezident uviedol, že robí kroky k tomu, aby sa zistilo, ako nahrávky unikli. V čase, keď sa video bleskovo šírilo internetom, nemal totiž obrazový záznam k dispozícii ani prokurátor, píše portál 1pluska.sk.

Inšpekcia spolu s políciou rozbehla vyšetrovanie, ktoré malo zistiť, odkiaľ záznam z nahrávky unikol. Na detektore lži skončilo 20 ľudí, ktorí mohli prísť s videom do kontaktu.

Generálny prokurátor zhrnul rok 2021: Čo mu na to povedali ľudia?
V úsilí o ochranu zákonnosti nepoľavíme! Rok 2021 sa chýli ku koncu, mnohí bilancujú a dávajú si predsavzatia. Inak tomu nie je ani u generálneho prokurátora. V statuse na sociálnej sieti dal Maroš Žilinka najavo, že bude pokračovať vo svojom... Čítať ďalej
28 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Miesto zužovania sa počet podozrivých rozširuje

"Blížime sa ku koncu. Prvých dvadsať ľudí máme vyšetrených, máme tam dve kontroverzné osoby," uviedol šéf polície Štefan Hamran. No počet príslušníkov polície, ktorých preverujú pre únik známeho videa z chaty, sa podľa slov Hamrana výrazne rozšíril.

K pôvodným dvatsiatim pribudlo ďalších sedemnásť ľudí. Podľa Hamrana budú musieť aj oni absolvovať detektor lži. Rozbehli sa tiež debaty, ako zmeniť zákon, aby k ďalším únikom nedochádzalo.

Minister financií opäť ženie ľudí do radov. Ohrozí ich zdravie!
Exminister financií za stranu Smer - SD Ladislav Kamenický sa vyjadril na svojom facebookovom profile k Matovičovej prémii za očkovanie seniorov. Zvýraznil ho slovami: Matovičových 300/200 eur za zaočkovanie dopadne asi podobne ako očkovacia... Čítať ďalej
28 | 12 | 2021 | Ján Papuga

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.