Bulharská jasnovidka hovorí, že nás čaká katastrofický rok
28 | 12 | 2021 I Eka Balašková

Kto je "Baba Vanga", to už naši čitatelia veľmi dobre vedia a je medzi nimi obľúbená. Zdá sa, že nie len medzi nimi. Cas.sk vydal článok s jej proroctvami pre budúci rok. Tie sa dosť odlišujú od tých, o ktorých sme nedávno písali aj my. Nuž, názor si urobiť budete musieť len vy sami.

Veštby sa predbiehajú v katastrofách

Nedávno sme síce priniesli jednu veštbu, ale prečo by iní stúpenci a znalci tejto bulharskej jasnovidky neprišli s inou "Vanginou" veštbou, však. V redakcii si myslíme, že keby Baba Vanga žila dnes, sama sa veľmi čuduje, čo všetko jej ľudia pripisujú.

Na veci však nič nemení,  že ľudia jej pripisujú predpovede tragédie v Černobyle, pád dvojičiek 11. septembra, smrť milovanej princeznej Diany či dokonca brexit. Napriek tomu, že rok 2021 priniesol svetu mnohé tragédie, Baba Vanga teda údajne predpokladala, že nasledujúci rok prinesie ďalšie záhuby. Podľa Vangy nás budúci rok čakajú samé prírodné katastrofy, ako je vodná kríza a nevyhneme sa ani mimozemskej invázii. A tu je niekoľko jej proroctiev pre budúci rok.

Rok po smrti generála, vdova Martina stále verí, že manžel zaflekuje na dvore. Na čo ešte spomína?
Martina Lučanská stále neverí, že smrť jej manžela spôsobila samovražda, ale necíti potrebu pomstiť sa. Rok po tragickom odchode generála Lučanského pre Plusku v rozhovore prezradila, že stále verí, že začuje známy zvuk "zaflekovania" auta na dvore... Čítať ďalej
28 | 12 | 2021 | Eka Balašková

Proroctvo prvé

Virtuálna realita nad nami prevezme ešte väčšiu kontrolu. Nuž na toto nám netreba ani Babu Vangu, vidíme, že veľa vecí sa do virtuálneho priestoru už presunulo. Komunikačné firmy vyvinuli aplikácie pre virtuálne porady či stretnutia, odporúča sa práca z domu a aj deti sa učia dištančne.

Proroctvo druhé

Podľa neho si na nás "brúsi zuby" ďalšia pandémia. Podľa jasnovidky bude objavená na Sibíri a pôjde o vírus, ktorý z ľadu uvoľní klimatická zmena. No, veď v permafroste je po stáročia "zamrazené" všeličo, takže asi tiež žiadne prekvapenie. Zvlášť, keď si uvedomíme, že tam môžu byť skvelo zakonzervované aj mikroorganizmy, s ktorými sa nestretlo ani niekoľko generácií našich predkov.

Proroctvo tretie

A je to tu - podľa Vangy na našu planétu dopadne asteroid a s ním ju navštívia mimozemšťania. Tí sem prídu hľadať život, no ako píše Nový čas, nebudú mať priateľaské úmysly. Ako to dopadne naozaj, uvidíme takto o rok.

Je minimálna mzda 2 200 eur mesačne reálna aj na Slovensku? Europoslankyňa vám to vysvetlí
Chceli by ste mať minimálnu mzdu ako Luxemburčania? Tí totiž nemôžu dostať menej ako 2 200 eur mesačne. Povedzme si pravdu, komu z nás by sa to nepáčilo? Otázka minimálnej mzdy sa opäť dostala na pretras do Európskeho parlamentu. Mnohí majú... Čítať ďalej
28 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Ďalšie predpovede

Tie hovoria o hladomore v Indii. Ten spôsobia horúčavy - očakávať sa dá teplota až do 50 stupňov Celzia. Úrodu napadnú kobylky. Môžeme tiež očakávať zemetrasenia, dokonca tsunami v Austrálii a časti Ázie. Baba Vanga zomrela v roku 1996, veľa ľudí naďalej verí jej predpovediam. Patríte medzi nich?

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.