Smrť Lučanského je výsledkom politického besnenia súčasnej vládnej garnitúry, myslí si advokát rodiny
27 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Smrť generála Lučanského a jeho poranenia počas obdobia, kedy bol v „opatere“ štátu, zostane navždy hanbou súčasnej vlády a jej podporovateľov. Skonštatoval to v statuse k výročiu smrti policajného prezidenta europoslanec a advokát Lučanského rodiny Miroslav Radačovský.

"Dňa 30. decembra 2021 uplynie rok od smrti prezidenta PZ SR generála Milana Lučanského. Od smrti, ktorá je predmetom doposiaľ prebiehajúceho vyšetrovania, vrátane skutočností, ktoré jej predchádzali," upozornil na výročie Radačovský.

Je proti akejkoľvek polarizácii spoločnosti

"Musím však konštatovať, že mi je ľudsky odporná polarizácia spoločnosti. Nie som zástancom bombastických vyhlásení súčasných politikov a iných osôb verejne činných, rozdeľujúcich spoločnosť za podpory rôznych médií, zneužívajúcich či už smrť človeka alebo nešťastnú pandémiu," dodáva europoslanec.

Nie je ani zástancom strašenia pred akýmisi migrantmi, pred Rómami a podobne, len preto, aby politici získavali politický profit, čitateľnosť, iluzórnu sledovanosť na sociálnych sieťach. 

Politológ a historik: Od čias Čepičku sme nemali v kresle ministra obrany väčšieho grázla a hulváta ako dnes!
Od čias Gottwaldovho zaťa Alexeja Čepičku sme nemali v kresle ministra obrany väčšieho grázla a hulváta ako dnes! Konštatuje to na facebooku známy slovenský publicista. Varuje, že vojenská dohoda s USA je pre Slovensko extrémne nevýhodná. Tu ide o... Čítať ďalej
27 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Spustila ju súčasná vládna garnitúra

A túto polarizáciu v konkrétnom prípade podľa advokáta spustila súčasná vládna garnitúra, Ministerstvo spravodlivosti SR, branno-bezpečnostný výbor NR SR, tzv. politická vyšetrovacia komisia, ale aj nekompetentné vyhlásenia niektorých europoslancov.

A to tým, že v priebehu niekoľkých dní urobili politický záver, bez toho, aby vyčkali na ukončenie vyšetrovania. "Na záverečnom zasadnutí tejto zvláštnej komisie som ich na to výslovne upozornil. Bol som tam však sám a proti takejto škále „múdrosti“ a „odbornosti“ tam sa nachádzajúcich, som šancu nemal," uviedol Radačovský.

Výsledkom politického besnenia vlády

Podľa europoslanca smrť Lučanského nie je výsledkom boja proti korupcii, nie je výsledkom boja za očistu justície. "Smrť Lučanského je výsledkom neodborného, pomstychtivého politického besnenia súčasnej vládnej garnitúry za pomoci niektorých charakterovo nízkych a plných nenávistí médií, resp. ich redaktorov, samozvaných bielych vrán a podobných „ľudských bytostí“," myslí si Radačovský.

Advokát si je istý, že smrť policajného prezidenta a jeho poranenia počas obdobia, kedy bol v „opatere“ štátu, zostane navždy hanbou súčasnej vlády a jej podporovateľov a to bez ohľadu na to, aké závery vyšetrovania budú.

Budú si neočkovaní 60+ priplácať? Takúto primitívnu hlúposť nepodporím, hovorí šéf parlamentu
Slovami, v žiadnom prípade! Taktor zareagoval šéf parlamentu na možnosť, ktorá pobúrila väčšinu Slovákov. A síce, že by si ľudia nad 60 rokov, ktorí by sa nedali zaočkovať, priplácali za zdravotnú starostlivosť. Čo teda môžeme čakať? 300-eurový... Čítať ďalej
27 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.