Čaká nás súboj o Slovensko! Varuje europoslanec pred vojenskou dohodou s USA
27 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Čaká nás veľký súboj! Takýto postoj zaujal v statuse na sociálnej sieti k vojenskej dohode Slovenska s USA slovenský europoslanec. Ministri zahraničia a obrany sa totiž poistili!

Pre nich výhodné obdobie na pripomienky

"Práve v týchto dňoch - áno, teraz cez Vianoce - vrcholí pripomienkové konanie k zmluve na zriadenie amerických vojenských základní na Slovensku," upozorňuje so znepokojením europoslanec Milan Uhrík.

"Americkí poskoci Naď s Korčokom to nastavili naschvál na obdobie, kedy je drvivá väčšina ľudí doma a svet sladko spí. Odborníci z rezortov môžu podávať pripomienky k tomuto návrhu od 14.12.2021 do 4.1.2022," varuje a poukazuje na šibeničný termín Uhrík.

Oficiálnych pripomienok tak bude podľa neho minimum. "A neoficiálne potom odpinkajú s tým, že termín na pripomienky už uplynul," konštatuje.

Budú si neočkovaní 60+ priplácať? Takúto primitívnu hlúposť nepodporím, hovorí šéf parlamentu
Slovami, v žiadnom prípade! Taktor zareagoval šéf parlamentu na možnosť, ktorá pobúrila väčšinu Slovákov. A síce, že by si ľudia nad 60 rokov, ktorí by sa nedali zaočkovať, priplácali za zdravotnú starostlivosť. Čo teda môžeme čakať? 300-eurový... Čítať ďalej
27 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Súboj o Slovensko

Uhrík uvádza, že napriek sviatočnému obdobiu nemôže mlčať, "pretože ľuďom z tejto vlády nič nie je sväté. Za doláre zapredajú všetko a spravia zo Slovenska americkú základňu. Aj cez Vianoce...".

Europoslanec v závere svojho statusu apeluje na Slovákov, aby načerpali sily. "Budeme ich potrebovať. V novom roku nás čaká veľký súboj. Súboj o Slovensko, o našu slobodu. Musíme to vyhrať!"

Jozef Lenč: 2021 je rokom politického zmaru!
"Hľadiac na rok zmaru, politický rok 2021 na Slovensku, niet výstižnejšieho hodnotenia našej súčasnej mizérie," píše politológ Jozef Lenč a cituje z knihy spomienok Petra Pitharta s názvom Po devětaosmdesátém. Krátky úryvok podľa neho úplne... Čítať ďalej
27 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.