Juraj Mesik upozorňuje na obrovské fiasko
26 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová

Juraj Mesik v nedávnom príspevku na sociálnej sieti upozornil na obrovské fiasko, čo sa týka masového opichávania Európanov vírusovou mRNA, ako napísal. Tvrdí, že ide o obrovské fiasko. 

Na sociálnej svieti zhrnul niekoľko citátov z vládnej tlače a uviedol aj to, odkiaľ citoval.

" Vo Francúzsku pribudlo vyše 100-tisíc nových prípadov koronavírusu za deň, čo sa stalo prvý raz od začiatku pandémie. Vláda zvažuje, že opäť sprísni opatrenia. (reuters)"

"Taliansko hlási 55-tisíc nových prípadov koronavírusu, najviac od začiatku pandémie. Zomrelo tiež 144 ľudí. Epidémia v krajine sa za posledné dni zhoršila, preto sa vláda rozhodla od 1. februára skrátiť platnosť očkovacích certifikátov z deviatich na šesť mesiacov. (čtk)"

"V Portugalsku za posledný deň tam pribudlo takmer 13-tisíc prípadov, čo je najvyšší údaj od konca januára. (afp)"

Maďari sa hnevajú na Slovákov. Ide o kuriózne prípady. Čo napísali?
Kuriózne situácie, ktoré spôsobujú vodiči s autami, ktoré majú slovenské ŠPZ sa stávajú v Maďarsku, predovšetkým na križovatkách. Podľa denníka Új Szó o tom informovali komentujúci z mesta Győr na sociálnej sieti Facebook. Mladí slovenskí vodiči sa... Čítať ďalej
26 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Informácie Mesik zrekapituloval aj v poradí na grafe

"Francúzsko - 73% "plne" opichaných - toľko "prípadov" ako dnes nemalo ani pri 0,0% opichancov - 700 x viac ako Japonsko. Španielsko - 81% "plne" opichaných, "prípadov" majú toľko ako pri 0,0% - 580 x viac ako Japonsko. Portugalsko - s 89% najopichanejšia krajina EUrópy - dnes má toľko "prípadov" ako 5. februára. To mali opichané 1,1%. 500 krát viac ako Japonsko. Taliansko - 84% "plne očkovaných" - toľko "prípadov" ako keď mali opichaných 0,0% ľudí a 400 x viac ako Japonsko. Južná Afrika, kde majú opichaných 26% ľudí má polovicu "prípadov" oproti Taliansku a štvrtinu oproti Francúzsku - a počet "prípadov" už týždeň rýchlo klesá. Začína tam leto a ľudia majú - tak ako v Indii (41% "plne očkovaných") - prístup k IVM," píše.

V závere príspevku dodáva: "Veriacim a finančne motivovaným to vôbec nevadí - tretie a štvrté dávky sú na ceste!"

MUDr. Piják zverejnil svoju lekársku správu!
MUDr. Michal Piják tesne pred Vianocami zverejnil lekársku správu. Lekári podľa neho zanedbali dôležité vyšetrenia počas jeho hospitalizácie na Covid 19. Vysvetlil, prečo tak urobil a aj čo podľa neho bolo zanedbané. "Tento status sem dávam preto,... Čítať ďalej
26 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.