M. Dzurinda podnecuje ďalšiu vojnu. A pokojne sa pohybuje po svete...
23 | 12 | 2021 I Ján Papuga

Mikuláš Dzurinda je podľa portálu napalete.sk vojnový štváč a prisluhovač cudzích záujmov. Namiesto pokánia a bázne pred spravodlivým trestom za napomáhanie ku genocíde v Juhoslávii dnes sa dnes zviditeľňuje výzvami na ďalšie používanie vojenskej sily a násilia!

Bývalý predseda vlády SR nesie osobnú zodpovednosť za tisíce nevinných obetí počas bombardovania Juhoslávie letectvom NATO, pripomína portál. 

Počas jedenástich týždňov aj v dôsledku jeho rozhodnutia o poskytnutí vzdušného priestoru SR na prelet bombardérov NATO prišlo k 960 útokom na Srbsko, počas ktorých bolo zhodených 14 000 bômb, vrátane tzv. špinavých bômb, kazetovej munície a bômb s ochudobneným uránom.

Eduard Chmelár: Mikuláš Dzurinda patrí do basy
Politológ Eduard Chmelár si myslí, že Mikuláš Dzurinda patrí do basy. V príspevku na sociálnej sieti aj vysvetlil, prečo. "Sú výroky, ktoré sa mi len ťažko komentujú," píše Eduard Chmelár. A reaguje na výrok Mikuláša Dzurindu, ktorý podľa Eduarda... Čítať ďalej
01 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

M. Dzurinda nedávno vystúpil v relácii ČT 24, kde okrem tradičnej protiruskej rétoriky vyzýval na vojnu proti Ruskej federácii, čím sa podľa Petra Greča z Inštitútu pre humanitnú formáciu mohol dopustiť trestného činu podľa § 424 Trestného zákona – podnecovania k národnostnej, rasovej a etnickej nenávisti.

Predvianočná vízia E. Chmelára: Vojna je na spadnutie
Politológ, historik a bývalý kandidát na slovenského prezidenta Eduard Chmelár na svojom facebookovom profile zverejnil takto pred Vianocami neveselú víziu. Ide o výpady voči Rusku, ktoré by podľa neho mohli rozdúchať vojnové napätie. Chmelárov... Čítať ďalej
23 | 12 | 2021 | Ján Papuga

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.