"Niekto by ho mal zabiť", uviedol gauner priamo na kameru. Je TOTO normálne?!
20 | 12 | 2021 I Ján Papuga

Podpredseda Smeru - SD a výrazný komentátor politických udalostí Ľuboš Blaha sa vyjadril na svojom facebookovom profile k zverejnenému videu tvnoviny.sk. V ňom sa vyjadruje útočník na ochrankára Smeru v čase, keď sa čakalo na prepustenie Roberta Fica po jeho škandalóznom zadržaní za plánovaný autoprotest. Tento útočník zároveň poškodil auto Smeru. A vyjadril sa na kameru tak, že by mal niekto Roberta Fica zabiť. Blaha ostro reaguje.

„Niekto by ho mal zabiť. Čudujem sa, že sa nenájde nikto, kto by ho zrušil,“ toto sú slová podľa Blahu 37-ročného gaunera, ktorý zranil šoféra Roberta Fica a rozbil mu auto.

„Liberálne médiá a prezidentka Čaputová celé mesiace rozsievajú nenávisť a toto je výsledok. Kričia po nás, že sme dezoláti - ale v skutočnosti sú to ich fanúšikovia, ktorí vidia cestu v násilí, nie my. Mladý slniečkar niečo táral o obetiach Covidu, čiže celkom zjavne išlo o fanatického vaxera, ktorý po vzore rozbesnených médií viní Roberta Fica za pandémiu. Až tak veľmi nenávidia každého, kto má iný názor na očkovanie, že by ho najradšej - zabili,“ píše Blaha.

Politológ a historik: Prezidentka zabudla prezradiť dôležitú informáciu
Tak, ako mnoho ďalších Slovákov, aj Eduard Chmelár si zapol politickú diskusiu na TA3. Hosťom v spravodajskej TV bola prezidentka Zuzana Čaputová. Obrana proti kritike "Zuzana Čaputová sa bránila voči rastúcej kritike verejnosti. Vo vysielaní... Čítať ďalej
20 | 12 | 2021 | Eka Balaskova

Nenávisť je systémovým zlyhaním

Podľa Blahu toto nie je individuálne zlyhanie, ale systémový problém. Ide o dôsledky vyjadrení prezidentky Čaputovej, ktorá sa vyjadruje, že nerozumie vlastnému národu, že ju nezaujímajú názory vyše 5 miliónov ľudí. Ide o vyjadrenia liberálnych médií, čo nezaočkovaných označujú za dobytok, ktorý má kvičať ako svine na bitúnku. Okrem toho sústavne poukazujú na Roberta Fica, ktorého vinia za všetko zlé v dejinách zemegule. A tým vyvolali deštruktívnu vlnu nenávisti. „Opakujem - tí, čo tvrdia, že my šírime nenávisť, nech mi ukážu, koho zranili voliči Smeru? Koho napadli? Komu rozbili auto?“ pýta sa Blaha.

Z. Čaputová komentovala zadržanie Fica a záchranárov. V jednom prípade ju to mrzí
Spôsob, ako boli políciou zadržaní zdravotní záchranári i poslanec Národnej rady SR a líder Smeru-SD Robert Fico, má byť podľa prezidentky Zuzany Čaputovej odbornou a nie politickou témou a postup polície má preveriť prokuratúra. Povedala to v... Čítať ďalej
19 | 12 | 2021 | Juraj Karas / TASR

Napadnú aj seniorov?

Podľa neho sú terčom týchto nenávistných útokov aj seniori. Vytvára sa falošný dojem, že oni môžu za obmedzenia. Obáva sa, že aj na nich môže niekto zaútočiť. Za to, že sa nedali očkovať. Matovič k tomu prispeva tým, že chce seniorov zatvárať. „A zavriete doma aj ministra Budaja či poslanca Baránika? Aj tí majú nad šesťdesiat - ani Baránika nepustíte na hlasovanie do parlamentu? Ani eštébáka Budaja nepustíte ďalej ničiť život lesníkom? Alebo z toho zase bude plno výnimiek pre papalášov ako vždy,“ dáva legitímne otázky Blaha.

Prezidentka sa vyjadruje účelovo  

„ Ale hlavne nezabudnite napísať do tých vašich fašistických plátkov, že za nenávisť môžeme my, ktorí bránime slobodu. Bojíte sa nás, pretože hovoríme pravdu o očkovaní. Chcete nás - zrušiť. Zvláštne, že keď o Čaputovej dcére napísal Tomáš Taraba, že je nová topmodelka, prezidentka skoro pukla od zlosti. Ale keď opozičného lídra šikanuje polícia a nejaký slniečkarsky magor by ho chcel zabiť - to je fajn, to netreba riešiť, to je pravda a láska. (...) Toto je to Slušné Slovensko,“ píše na záver.

Prípad Lučanský: vyšetrovanie pokračuje...
Dva dni pred koncom roka sa v prešovskej väznici stala mimoriadna udalosť. Bývalý policajný prezident Milan Lučanský za záhadných okolností utrpel zranenie, ktorým na druhý deň podľahol. A hoci už prešiel rok, prípad stále nemá jasné rozuzlenie.... Čítať ďalej
20 | 12 | 2021 | Ján Papuga

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.