Čo sa deje pod rúškom zadržania záchranárov a opozičného lídra?
21 | 12 | 2021 I Eka Balaskova

Ako vidí dianie ostatných dní Rudolf Huliak, predseda neparlamentnej Národnej koalície? Prezradil to vo videu na straníckej nástenke na sociálnej sieti.

Mediálny cirkus

"V rámci udalostí a mediálneho cirkusu posledných dní okolo predsedu Smeru, pána Fica, ale aj okolo policajného zadržania záchranárov, nám samozrejme účelovo uniká kauza o podpise zmlúv o pobyte amerických vojsk na Slovensku po dobu minimálne najbližších desať rokov." Upozorňuje R. Huliak. "Dočasne umiestnené vojská na našom území už sme mali. Po revolúcii sme ich domov vyprevádzali s veľkou slávou. Zdá sa, že naša takzvaná vládnuca elita sa nepoučila a má snahu históriu zopakovať."

Poslanec mini strany žiada od policajného prezidenta slušnosť
V tejto krajine asi naozaj niečo nie je v poriadku, keď už aj Juraj Šeliga (Za ľudí) na sociálnej sieti nesúhlasne reaguje na vyjadrenia dočasného prezidenta Policajného zboru. Na úvod krátka poznámka "Verím, že nie je pochybnosť o tom, že... Čítať ďalej
20 | 12 | 2021 | Eka Balašková

Štát v štáte

"Navyše americké vojská u nás nebudú podliehať našim zákonom a spadať pod naše orgány činné v trestnom konaní. Budú de facto pôsobiť, ako štát v štáte." Varuje predseda NK: "Nebude sa na nich vzťahovať vízová, ani evidenčná povinnosť - budú si tu chodiť hore-dole, ani nebudeme vedieť, kto, koľko, kedy, kde. Všetko toto sa deje samozrejme potichu, bez akéhokoľvek vedomia občanov."

Sledujte opozíciu

"Občan sa dostáva do polohy ovečky, potrebnej len pred voľbami. Po voľbách jeho názor už nikoho nezaujíma. Preto sledujte, ako sa pri hlasovaní v parlamente a odsúhlasení prítomnosti amerických vojsk o obsadení vojenských priestorov Malacky a Sliač, zachová hlavne opozícia." Žiada voličov Huliak.

Troška z histórie

"Celá táto záležitosť sa začala v roku 2018. Finančné prostriedky prvých troch modernizačných projektov sa musia začať čerpať do októbra 2022. A štvrtý do októbra 2023." Pripomína predseda NK: "Tie americké vojská tu nebudú pre našu bezpečnosť, ale urobia z našej krajiny cieľ útoku a v tom prípade by zo Slovenska zostala len diera v zemi!"

Milióny pre nenápadnú schránkovú firmičku. Minister Krajniak môže znova vysvetľovať
Prešli dva mesiace odo dňa, kedy vyplávali na povrch štedré dotácie MPSVaR, ktoré skončili v schránkovej firme a minister Krajniak zase má čo vysvetľovať. O ďalšej "schránke" píšu topky.sk Štedrá prvá pomoc Podľa topiek o najnovšom "objave" píše... Čítať ďalej
20 | 12 | 2021 | Eka Balaskova

Čo s dlhodobou nečinnosťou?

"Tí, ktorí tu tridsať rokov vládli, nám jasne ukazujú svoju nečinnosť. Nemajú a nikdy nemali chuť niečo meniť." Na záver sa R. Huliak pýta: "Nedozrel už konečne čas vykonať zásadné zmeny v tomto štáte? Zmeniť tento stav?"

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.