Igor Matovič sa skoro rozplakal. Tvrdí, že Zuzana Čaputová je podrazáčka
19 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová

Prezidentka SR Zuzana Čaputová sa v diskusnej relácii TA3 "V politike" vyjadrila aj k efektivite opatrení v boji proti pandémii a uviedla, že vláda má problémy a líderstvo vlády je slabé. Na tieto výroky takmer okamžite reagoval expremiér, súčasný minister financií Igor Matovič. Ako vždy, zaplakal.

Igor Matovič si myslí, že Zuzana Čaputová je zákerná. A v krátkom príspevku, v ktorom sa postavil do roly obete, napísal aj viac.

"Nikto viac neznižuje autoritu premiéra ako prezidentka, ktorá pri každej možnej príležitosti podsúva ľuďom, že by ju mal mať väčšiu," píše Matovič.

U Igora Matoviča väčšinou každý, kto má iný názor ako on, ubližuje, kým seba a ľudí okolo seba stavia do roly obete.

Prezidentka v TA3 aj o predčasných voľbách. Čo na ne podľa nej treba? Pomýšľa aj na možnosť úradníckej vlády?
Prezidentka SR Zuzana Čaputová víta akékoľvek efektívne opatrenie v boji proti pandémii, ku ktorému sa však najprv vyjadria odborníci. Vláda má podľa nej problémy, líderstvo je slabé. "Som za opatrenia, ktoré rešpektujú názory odborníkov," uviedla... Čítať ďalej
19 | 12 | 2021 | Juraj Karas / TASR

Zuzana Čaputová je vraj podrazáčka

"Zákerné vopred vykalkulované zlomyselné opakované bozky smrti," píše ďalej. Zuzana Čaputová je podľa neho podrazáčka. Vyplýva to zo záveru textu, v ktorom uviedol: "Od človeka, ktorý by mal miesto sústavných podrazov v ťažkej kríze premiérovi pomáhať. Samozrejme, ak by jej išlo viac o dobro Slovenska ako svoj falošný strojený obraz pre ľuďmi."

"… ukrižujte ma. Nevadí. Pravda oslobodzuje," uzatvára emotívny príspevok Igor Matovič.

Matematika Igora Matoviča nesedí, tvrdí Slovenská komora sestier a pôrodných asistentiek
Na vyhlásenia Igora Matoviča v relácii Ide o pravdu denníka Pravda reaguje Slovenská komora sestier a pôrodných asistentiek (SK SaPA). Vysvetľujú vyjadrenia ministra financií Igora Matoviča ohľadom údajov o nedostatku sestier. "Pokúsime sa to... Čítať ďalej
19 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.