Delta či Omicron, ulice Bratislavy boli cez víkend plné!
19 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Ľudia naplno využili zmenu pravidiel! Len v piatok sa zmenil celodenný lockdown na nočný, a už cez víkend ulice hlavného mesta praskali vo švíkoch.

Konečne trochu uvoľnenia

V piatok 17. decembra sa konečne trochu uvoľnili pravidlá. Miesto celodenného lockdownu tak platí zákaz vychádzania iba medzi ôsmou večer a piatou ráno. A aj toto nariadenie má niekoľko výnimiek.

Vďaka tomu to počas tohto víkendu v Bratislave vyzeralo, akoby ani lockdown nebol. Do redakcie portálu topky.sk sa totiž ozval čitateľ Tomáš, ktorý upozornil na to, že ulice praskajú vo švíkoch a mnohí si vychutnávajú predvianočnú atmosféru.

Ľuďom chýbajú vianočné trhy

Už druhý rok pre pandémiu koronavírusu chýbajú v centre hlavného mesta vianočné trhy. Tie mali denne tisícky návštevníkov. Ľudia si preto spravili vianočné trhy po svojom.

Blaha zhodnotil vystúpenie Čaputovej: Čo veta, to hoax! Čo s tým urobí polícia?
Polícia by mala bezodkladne konať a zastaviť šírenie nenávisti, ktoré produkuje prezidentka Čaputová! Takto mužov zákona vyzýva k činnosti smerák Ľuboš Blaha vo svojom statuse na sociálnej sieti. Opozičný poslanec Blaha sa po zhliadnutí nedeľnej... Čítať ďalej
19 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Vzhľadom na to, že prevádzky môžu fungovať v režime výdajných okienok, sa túto možnosť rozhodli využiť a ľuďom ponúkajú typické vianočné pochúťky ako cigánske pečienky, punč. A v meste sa tak tvoria rozsiahle rady.

Takto lockdown nevyzerá

"Pred výdajnými okienkami sú rady ľudí, ktorí čakajú na jedlo alebo pitie a tí, čo už svoju objednávku majú, tam stoja v skupinkách a konzumujú. Viaceré podniky sa pripravili a prichystali aj ohrievače, pri ktorých mnohí stoja," uviedol Tomáš pre topky.sk. 

"Celé to má za dôsledok, že je na malom priestore dav ľudí," pokračoval. Podľa jeho slov by sme však respirátory hľadali márne, mnohí údajne nedodržiavajú ani povinné aspoň dvojmetrové rozostupy. "Takto teda lockdown určite nevyzerá," uzavrel čitateľ portálu. 

Igor Matovič sa skoro rozplakal. Tvrdí, že Zuzana Čaputová je podrazáčka
Prezidentka SR Zuzana Čaputová sa v diskusnej relácii TA3 "V politike" vyjadrila aj k efektivite opatrení v boji proti pandémii a uviedla, že vláda má problémy a líderstvo vlády je slabé. Na tieto výroky takmer okamžite reagoval expremiér, súčasný... Čítať ďalej
19 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.