Belousovová: Odkedy je prezidentka odborníčka na pandémiu?
19 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Prezidentke vadí, že sa u nás z odborných otázok stávajú politické. Prečo sa potom Čaputová vôbec vyjadruje? Pýta sa v statuse na sociálnej sieti politička Anna Belousovová. Veď, ako sa priznala, ona tejto krajine, t. j. tým 5,5 miliónom, vôbec nerozumie!

Národniarka v úvode svojho statusu citovala slová prezidentky Zuzany Čaputovej v TA3: "Na Slovensku je problémom to, že sa z odborných otázok stávajú politické témy. Mňa nezaujíma 5,5 milióna názorov na to, ako máme riešiť pandémiu. Má to byť odborná otázka."

Prečo propaguje očkovanie ako jedinú možnú záchranu?

Podľa Belousovovej sa s tým dá súhlasiť, ale prečo sa potom prezidentka vôbec vyjadruje k tejto téme, prečo propaguje očkovanie ako jedinú možnú záchranu? Pýta sa politička.

A v otázke pokračuje: "Prečo majú v médiách priestor len tí odborníci, ktorí obhajujú očkovanie, prečo sa vôbec nedáva priestor tým odborným názorom, ktoré vecne a na základe dôkazov spochybňujú účinnosť používaných vakcín...atď?"

Prezidentka v TA3 aj o predčasných voľbách. Čo na ne podľa nej treba? Pomýšľa aj na možnosť úradníckej vlády?
Prezidentka SR Zuzana Čaputová víta akékoľvek efektívne opatrenie v boji proti pandémii, ku ktorému sa však najprv vyjadria odborníci. Vláda má podľa nej problémy, líderstvo je slabé. "Som za opatrenia, ktoré rešpektujú názory odborníkov," uviedla... Čítať ďalej
19 | 12 | 2021 | Juraj Karas / TASR

Iné názory Čaputovú nezaujímajú

"Inak, vôbec ma neprekvapilo, že pani prezidentku nezaujíma 5,5 milióna názorov na riešenie pandémie. Ju nezaujíma ani 600-tisíc názorov na nutnosť predčasných volieb. Ju totiž vôbec nezaujímajú názory občanov, ak sú tie názory iné ako tie, ktoré presadzuje ona a jej parťáci," konštatuje Belousovová.

Podľa národniarky je práve to príčinou, prečo by najradšej vypla ľuďom internet. Aby ju iné názory netušili v jej bohorovnosti.

"V jej predstavách by mal národ kričať hurá vždy, keď ju vidí, a poslušne sa podrobovať všetkému, čo ona so svojimi "odborníkmi" vymyslí. Vrátane účasti v experimente povinného očkovania, kde máme asi s nadšením ponúknuť svoje telá na niečie experimenty," uzavrela Belousovová.

Kollár prekvapivo o Ficovi: Policajti nekonali zákonne! S TÝMTO súhlasiť nemôžem
Boli sme naučení, že polícia nezasahovala. Zmenil sa poverený policajný prezident, a už sa zasahuje! Takto ohodnotil tohtotýždňovú prácu polície pri predvedení záchranárov a Roberta Fica Boris Kollár. Upozornil však aj, že policajti sa podľa neho... Čítať ďalej
19 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.