Šátek: Mňa nikto zatvárať doma nebude! Ochranu zdravia si predstavujem TAKTO
18 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Vymieranie hospitalizovaných pacientov na covid má byť pozitívum? Pýta sa vo svojom statuse na sociálnej sieti xšéf Úradu boja proti korupcii Jozef Šátek. Na ochranu zdravia občanov však odporúča veľmi dobré riešenie.

Za ostatných 5 dní klesol počet hospitalizovaných pacientov na Covid-19 o 386 a dostal sa pod tritisíc. Všetci to hodnotia ako veľmi pozitívnu správu, dokonca aj hovorkyňa ministerstva zdravotníctva.

Úmrtnosť je hrozná

"Za tých ostatných päť dní však zomrelo na covid - 516 pacientov z čoho vyplýva, že zásadnou "príčinou" znižovania počtu hospitalizovaných v nemocniciach nie je ich vyliečenie ale môže byť ich vysoká úmrtnosť," skonštatoval Šátek.

Pokiaľ je jeho úvaha správna, pričom pripúšťa, že sa môže v určitej malej odchýlke aj mýliť, tak úmrtnosť či smrtnosť je na Slovensku hrozná a pacienti platia príliš vysokú daň za odmietanie očkovania.

Pellegrini: TOTO nie je len zlyhanie Hegera, ale hlavne Slovenského rozhlasu!
Neexistujúci premiér sa zmenil na zdravotnícku poradňu! Takto ohodnotil vystúpenie Hegera v Sobotných dialógoch v RTVS líder Hlasu Peter Pellegrini. Z predajcu vodky sa teda vypracoval! Počúvali sme zdravotnícke okienko Premiér Eduard Heger bol v... Čítať ďalej
18 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Chcú prekryť zodpovednosť

Podľa Šátka však ani tieto čísla neodôvodňujú úplné úlety Igora Matoviča a jeho pritakávača Borisa Kollára, že bude treba doma zatvoriť všetkých občanov 60+, keďže len týmto chce prekryť zodpovednosť aj politikov, osobne aj jeho, za tento stav. "Okrem iného nezvládli stratégiu očkovania a teraz opäť len tápu v tme a vymýšľajú jednu nehoráznosť za druhou," pripomína.

Šátkovi sa zdá, že si politici neuvedomujú jednu vec. Že sa im rapídne skracuje čas, počas ktorého občania budú dobrovoľne, ešte ako-tak rešpektovať rozhodnutia vlády a hlavného hygienika.

"Ja ako občan 60+, trojnásobne očkovaný len odkazujem, že mňa nikto nebude zatvárať doma a skrývať to za "zle hranú" ochranu môjho zdravia!" prízvukuje.

Nahnevaná Belousovová odkázala Hegerovi: Nie sme sluhovia, ale zamestnávatelia
Posledné Sobotné dialógy na Rádiu Slovensko v tomto roku moderovala redaktorka Marta Jančkárová a jej hosťom bol premiér Slovenskej republiky, Eduard Heger. Reláciu počúvala aj Anna Belousovová. Jedna jej pasáž ju obzvlášť nahnevala. Vyhrážanie sa... Čítať ďalej
18 | 12 | 2021 | Eka Balašková

Vyčerpáva sa posledná dávka občianskej trpezlivosti

"Keď takmer dva roky tu politici vydávajú opatrenia, ktoré v zásadných dôsledkoch zlyhávajú, dostávajú značnú časť občanov do sociálnych a zdravotných problémov, rozvracajú školstvo a podnikateľské prostredie, čím sa vyčerpáva posledná dávka občianskej trpezlivosti a poslušnosti."

Táto lavína sa podľa neho len represiou nebude dať zvládnuť. "Možno by bolo vhodné aspoň na čas zatvoriť doma našu vládu, z dôvodu ochrany zdravia nielen nás občanov 60+," uzavrel Šátek.

Blaha: Pod zámienkou pandémie nám tu pučí učebnicová vlastizrada!
Ženú nás do vojny s ruským národom! Smerák Ľuboš Blaha vo svojom statuse vysvetľuje skutočné zámery našej vlády. Pozrite, koho označil za vlastizradcov. Obranná dohoda USA-Slovensko "Ženú Slovanov proti sebe - toto je ich hlavný cieľ. Práve preto... Čítať ďalej
18 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.