Blaha: Pod zámienkou pandémie nám tu pučí učebnicová vlastizrada!
18 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Ženú nás do vojny s ruským národom! Smerák Ľuboš Blaha vo svojom statuse vysvetľuje skutočné zámery našej vlády. Pozrite, koho označil za vlastizradcov.

Obranná dohoda USA-Slovensko

"Ženú Slovanov proti sebe - toto je ich hlavný cieľ. Práve preto potrebujú Američania na našom území svoje vojenské základne a sklady zbraní. Možno aj jadrových," zamýšľa sa Blaha.

A práve preto sa podľa neho ide rýchlo podpísať obranná dohoda s USA, ktorá Slovensko zbavuje suverenity a robí z nás americkú kolóniu.

Pod zámienkou pandémie

"Zakázali protesty a zámienkou je pandémia. V skutočnosti vedia, že Slovensko vyjde do ulíc, aby zabránilo americkej okupácii. Potrebujú ukázať, že budú všetkých nemilosrdne zatvárať, ak sa postavia na odpor," hodnotí situáciu.

Podľa smeráka vláda chce, aby sa ľudia báli. A kým budú ľudia zavretí v domácom väzení, pripravuje odovzdanie nášho suverénneho územia do rúk americkej armády!

Na Ficove predvedenie reagujú odborníci: Porušila polícia zákon?
Odborníci majú jasno! Šéf Smeru Robert Fico skončil vo štvrtok na policajnej stanici. Celý incident vyvolal vlnu kritiky a mnoho otázok. Čo hrozí Ficovi? Protestná jazda sa pritom mala konať počas zákazu zhromažďovania. To vyhlásila vláda v rámci... Čítať ďalej
18 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Kolaborujú s nacizmom!

"Videli ste, ako korčokovci hlasovali v OSN? Ruská federácia predložila rezolúciu proti nacizmu a fašizmu. A americkí agenti na čele s Korčokom ju nepodporili. Hanba!"

USA a Ukrajina dokonca priamo hlasovali proti rezolúcii, čím len potvrdili, že sa vracajú ku kolaborácii s nacizmom, myslí si poslanec.

Učebnicová vlastizrada

"Desí ma, do akej hĺbky je ochotný strčiť sa Korčok, Naď či Čaputová do americkej priazne. Ak by boli platení agenti USA, nevyzeralo by to inak. Obranná dohoda s USA je začiatok americkej okupácie. Od Naďa a Korčoka je to učebnicová vlastizrada!," uzavrel Blaha.

Becík: To nie je núdzový stav! To je diktátorský režim
Diktátorský režim - teda núdzový stav zaviedla vláda iba na potlačenie našich práv a slobôd! Presne týmito slovami charakterizuje situáciu na Slovensku starosta obce Dvory nad Žitavou a hlasák Branislav Becík na sociálnej sieti. Spejeme do... Čítať ďalej
18 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.