Pellegrini: TOTO nie je len zlyhanie Hegera, ale hlavne Slovenského rozhlasu!
18 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Neexistujúci premiér sa zmenil na zdravotnícku poradňu! Takto ohodnotil vystúpenie Hegera v Sobotných dialógoch v RTVS líder Hlasu Peter Pellegrini. Z predajcu vodky sa teda vypracoval!

Počúvali sme zdravotnícke okienko

Premiér Eduard Heger bol v sobotu hosťom diskusnej relácie RTVS, kde sa venoval najmä covidovým témam, rizikám pandémie a očkovaniu. Pellegrinini vystúpenie premiéra podrobil ostrej kritike a takpovediac zaťal do živého.

"Neexistujúci predseda vlády Eduard Heger dnes k svojej funkcii hovorcu Igora Matoviča pridal aj funkciu nekompetentného zdravotníckeho poradcu. Ten Eduard Heger, ktorý ešte pred niekoľkými rokmi rozprával ľuďom, aké je skvelé opiť sa z vodky ešte pred obedom," skonštatoval Pellegrini.

Z predajcu vodky erudovaný zdravotník?

Nie je totiž tajomstvom, že Heger bol obchodník s vodkou a aby svoj produkt predal, musel o vodke pred rokmi aj „básniť.“ A ako iste uznáte, alkohol a zdravie, ktoré sa dnes Heger snažil „predávať“ počas diskusie v rozhlase, nejdú moc dokopy.

Mikulec sa pustil do Weissa: TOTO si vyprosím!
Absolútny nonsens! Rozčúlil sa minister vnútra Roman Mikulec v statuse na sociálnej sieti. Tentokrát nevedel predýchať vyjadrenia ľavicového politika Petra Weissa. Miesto obhajoby útok Podľa Mikulca je Peter Weiss len bývalý politik, ktorý sa... Čítať ďalej
18 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

"Poslucháči Slovenského rozhlasu dnes na vlastné uši počuli, že predseda vlády Slovenskej republiky neexistuje," skonštatoval hlasák. Podľa neho namiesto diskusie s premiérom ľudia počúvali zdravotnícke okienko od toho, kto ešte pred niekoľkými rokmi vychvaľoval účinky vodky.

Ani slovom nevysvetlil najväčšiu politickú ohavnosť

Hlas považuje za nehoráznosť, že verejnoprávna relácia verejnoprávneho rozhlasu, v ktorej premiér nemá oponenta, nedala dnes ľuďom žiadne odpovede na kľúčové otázky spoločnosti.

"Premiér nepovedal ani slovo o tom, ako chce jeho vláda pomôcť ľuďom v extrémne ťažkej sociálnej situácii. Ani slovom nevysvetlil najväčšiu politickú ohavnosť tejto vládnej koalície, ktorá chce napriek všetkým svojim sľubom zmariť referendum odmietaním potrebnej zmeny ústavy. Premiér ani slovom nereagoval na to, že vláda zneužíva políciu na politický boj spôsobom, za ktorý by sa nemusel hanbiť žiaden diktátorský režim. Je to absolútne zlyhanie Eduarda Hegera, ale aj Slovenského rozhlasu," dodal Pellegrini.

Tu vás nikto neobslúži! Na druhom blackliste známeho podniku pribudli nové mená
Nemáte o nás záujem, my nemáme záujem o vás....čiže vás nebudeme obsluhovať! Deklaroval obľúbený Dunajský Pivovar na svojich stránkach svoje stanovisko k vládnej koalícii i parlamentnej opozícii. Druhé vydanie ich blacklistu sa tak rozrástlo o pár... Čítať ďalej
18 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.