Marcel Forgáč pritvrdil: Túžim, aby najväčšie antiwax svine museli za ošetrenie platiť!
17 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Nech niekto Ficovi, Pellemu a ďalším ukáže, koľkých ľudí svojím popieraním vakcinácie vlastne zabili! Nezdržal sa komentára ani taký pohoďák ako moderátor Marcel Forgáč. Konečne tak dal najavo, na ktorej strane barikády stojí. A neostalo iba pri tom!

Tvár očkovacej lotérie

Forgáč bol spolu s Verou Visterovou tvárou očkovacej lotérie, ktorú vysielala verejnoprávna televízia dva mesiace do konca októbra 2021. Tento výmysel expremiéra a ministra financií Igora Matovičaa už od spustenia sprevádzali kontroverzie a škandály.

Forgáč, ktorý za moderovanie zinkasoval štedrých 34-tisíc eur, istý čas rozmýšľal, že s celým projektom sekne. Nakoniec show dokončil, avšak k téme vakcinácia si svoj súkromný názor nechával pre seba. To sa však zmenilo, píše Nový Čas.

Takúto hanbu vo svetových médiách ešte Matovičohegerova vláda nezožala!
"16. december sa zapíše do dejín. O Slovensku píše celý svet. V USA, Nemecku aj v Egypte. Takúto hanbu ešte Matovičovohegerova vláda nezažila!" Informuje na sociálnej sieti Ľuboš Blaha. "Ex-premiéra Roberta Fica zadržali policajti za to, že si... Čítať ďalej
17 | 12 | 2021 | Ivan Brožík

Propagátor očkovania

K antivaxerom verejne prehovoril až teraz. „Keď si čítam tie komenty o zapredancoch, komparzistoch, vymyslených štatistikách pod článkom doslova skropeným potom unavených, zachraňujúcich ľudí z overalov, strácam nádej. A zlomyseľne túžim, aby najväčšie antiwax svine museli za ošetrenie platiť,“ napísal rozčúlene.

Moderátor tak dáva jednoznačne najavo, že podporuje záujem o očkovanie. Veľmi ostro skritizoval aj opozičných politikov Roberta Fica a Petra Pellegriniho.

„Snívam o tom, že niekto Ficovi, Pellemu a ďalším excelovsky ukáže, koľkých ľudí svojím popieraním vakcinácie vlastne zabili. Lebo takto to je. Nie, smrť im neželám. Na ich úroveň sa, dúfam, nikdy nedostanem,“ vyhlásil Forgáč.

Spomenul aj svoj zážitok z Kanady, kde tvrdí, že „nikde pri mojom pobyte v Kanade (Ontario) vás neobslúžia bez očkovania, green passu. Nedostanete sa do Wallmartu, reštaurácie, do taxíka, na štadión už vôbec nie, ani sem, na klasiku do Tim Horton’s. Len toľko. Bez komentára,“ uzavrel tému populárny moderátor.

Sme jediní v celej Európe!
Až 344 dní bez prevádzky! Toto je tá jedinečnosť, ktorú si Slovensko udržiava. V celej Európe totiž iba naša krajina má celonárodný 24-hodinový zákaz konzumácie v reštauráciách. Dočkáme sa zo strany gastro podnikov žalôb na Európsky súd pre ľudské... Čítať ďalej
17 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

-------------------------------

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.