Takúto hanbu vo svetových médiách ešte Matovičohegerova vláda nezožala!
17 | 12 | 2021 I Ivan Brožík

"16. december sa zapíše do dejín. O Slovensku píše celý svet. V USA, Nemecku aj v Egypte. Takúto hanbu ešte Matovičovohegerova vláda nezažila!" Informuje na sociálnej sieti Ľuboš Blaha.

"Ex-premiéra Roberta Fica zadržali policajti za to, že si vykonával svoj poslanecký mandát. Takéto správy obvykle chodia z afrických diktatúr, nie z členského štátu EÚ."

Mainstream oslepol

"Pravica urobila fatálnu chybu a vedia to. Pozrite si, čo rieši Denník N, SME či Aktuality. Všetko možné, od anesteziológa z Popradu až po vdovy v Čile. O Robertovi Ficovi ani muk. Keby takto isto zadržala polícia počas vlády Smeru vtedajšieho lídra opozície, povedzme Dzurindu či Kisku, tak by tu nastal mediálny armagedon. Ale teraz to potrebujú nechať vyhniť."

Informuje iba alternatíva a sociálne siete (a celý svet)

"Na sociálnych sieťach, ktoré by Čaputová rada zakázala, je to téma číslo jeden. Píšu o tom v celom svete. Bude sa tým zaoberať aj Európsky parlament. Slovensko sa premenilo na policajný štát."

Matovičova SBS - Policajný zbor SR

"Kto ešte bude po včerajšku dôverovať slovenskej polícii? Veď každý vidí, že Hamran s Mikulcom políciu premenili na Matovičovu SBS-ku - Matovič prostredníctvom svojich esesákov terorizuje opozíciu. Aj ten najväčší kaviarenský zadubenec vie, že takto sa to robiť nemá. Voči opozícii sú takéto zásahy absolútne neprijateľné. Odpočúvanie chaty, zatýkanie, kriminalizácia - urobili z Roberta Fica martýra."

OĽaNO - PR agentúra SMERu 

"Po internete kolujú vtipy, že sme si na Súmračnej najali OĽaNO ako svoju reklamnú agentúru, pretože Hamranovi sa z večera do rána podarilo urobiť z Roberta Fica národného hrdinu. To len ukazuje, akí sú oľaňáci hlúpi a primitívni. Mysleli si, že týmto akože prekryjú, ako terorizovali záchranárov. A namiesto toho celému svetu ukázali, že na Slovensku zavládol policajný teror voči opozícii. 
A keď začne spievať ten gauner, ktorý včera násilne napadol šoféra Roberta Fica slzným plynom a rozbil Ficovi auto - to ešte bude peklo. Celé Slovensko tuší, kto mu dal pokyn... Len aby sa na cele nepotkol o papuču..."

Médiá arogantne cenzurujú dianie

"Ale liberálne médiá sú ticho. Prezidentka Čaputová sa práve prevalila na druhý bok a ďalej spí. Sníva o Amerike. Kto ju bude ešte brať vážne, keď teraz mlčí?  Z koalície sa radšej nikto nevyjadruje - lebo každý vie, že toto sa nedá obhájiť. Len jeden Ďurko Truľko dačo nakvákal, ale koho by ešte zaujímal Šeliga."

"Povedz, Igor, ako veľmi si sa bál? Ako veľmi sa musíš Smeru báť, keď robíš takéto lacné chyby a posielaš na nás policajtov?" Pýta sa na záver statusu Ľuboš Blaha

V súvislosti so zatknutím Fica sa Monika Beňová obracia na Európsky parlament
K včerajšiemu zadržaniu Roberta Fica sa na svojej stránke vyjadrila aj europoslankyňa za Smer-SD, Monika Beňová. Kto to asi vymyslel "Zadržať predsedu opozičnej strany ani nemohol vymyslieť R. Mikulec, to bol určite “mám nápad” I. Matoviča."... Čítať ďalej
17 | 12 | 2021 | Eka Balašková

______________

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.