Mainstream „nevie“, že zadržali Fica?
17 | 12 | 2021 I Eka Balašková

Po zadržaní R. Fica políciou vo štvrtok pred 18. hodinou vďaka tejto udalosti "vybuchli internety". Vyjadril sa k tomu hádam každý ... okrem médií hlavného prúdu. Situáciu si všimol portál Veci verejné.

Heslo včerajška - Smer vyhrá voľby!

Zábery zo zadržania lídra Smeru-SD Roberta Fica ukázali, že či už na mieste alebo neskôr na tlačovke bolo množstvo novinárov. Za normálnych okolností je zadržanie lídra opozície veľmi šťavnatým sústom pre každé médium. Čo sa však stalo, že bola táto udalosť hromadne odignorovaná?

Zvláštne ticho k záchranárom z Prezidentského paláca. Asi nepatria k skupinám, ktorých problémy Z. Čaputová tak „citlivo vníma“
Tento týždeň sa tuším svet zbláznil. Teda aspoň ten náš, slovenský politický. Stalo sa niečo, čo by mi ani vo sne nenapadlo - policajti sa postavili proti záchranárom. Priznám sa, veľmi zle sa mi píšu tieto slová. Toto sa stalo u nás...? Keby sa... Čítať ďalej
16 | 12 | 2021 | Eka Balaskova

Došlo im to!

Konštatuje autor článku na portáli Veci verejné. Aktérom zadržania predsedu Smeru však došlo neskoro to, že Ficovi poslúžili len ako "užitoční idioti". Myslím, že si to uvedomuje aj sám predseda Smeru - dávno nebol taký sebaistý, ako na tlačovke po prepustení, kedy "šiel, ako píla" aj napriek výbušnej atmosfére. 

Mainstream o covide

V ranných vydaniach sa však správa včerajšieho dňa ocitla niekde, kde si ju rozhodne prečíta len málokto. Ono to v podstate ani nie je čudné - veď štát si v týchto médiách objednáva reklamný priestor. No a ešte stále platí, že koho chlieb ješ, toho pieseň spievaš. A tak ste sa ráno cestou do práce mohli dočítať o covide známej moderátorky; či o tom, ako vyzerá Mária Trošková dnes.

A. Belousovová: Čakajú nás internačné tábory pre nepohodlných?
Každá doba má "to svoje" a v každých časoch sa dejú, nazvime to, zvláštne veci. Diali sa aj v časoch, keď bola pani Anna Belousovová súčasťou vládnej koalície. To, čo sa však deje dnes, tomu nerozumie ani táto ostrieľaná harcovníčka. Zadržanie... Čítať ďalej
17 | 12 | 2021 | Eka Balaskova

-------------------------------

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.