A. Belousovová: Čakajú nás internačné tábory pre nepohodlných?
17 | 12 | 2021 I Eka Balaskova

Každá doba má "to svoje" a v každých časoch sa dejú, nazvime to, zvláštne veci. Diali sa aj v časoch, keď bola pani Anna Belousovová súčasťou vládnej koalície. To, čo sa však deje dnes, tomu nerozumie ani táto ostrieľaná harcovníčka.

Zadržanie lídra opozície?!?

A. Belousovovej sa rozhodne nepáči "Zvláštny spôsob vládnutia. Protestujúci končia na polícii. Dôchodcom lockdown = domáce väzenie." Komentuje dianie 16. decembrového dňa politička. 

Ďalej čo?

Pýta sa A. Belousovová: "Internačné tábory pre všetkých, čo im budú vadiť?" Na jej slová ľudia reagujú v komentároch. Mnohí sa tiež boja, kam to celé môže zájsť. 

Uhrík v europarlamente: Dvadsať percent opatrení je boj proti epidémii, osemdesiat percent politika. Vášho biznisu máme plné zuby!
Poslanec Európskeho parlamentu Milan Uhrík vystúpil proti všetkým tým proticovídovým opatreniam veľmi otvorene aj v Bruseli. Situácia v Európe je stále horšia Podľa M. Uhríka je evidentné, že nejde o vírus, ale že z epidémie nás opatrenia... Čítať ďalej
17 | 12 | 2021 | Eka Balaskova

Ako inak, 

"na pretras prišli" aj komunisti. Komentár jednej diskutérky: "Všetci sa sťažovali na komunistov, ale komunisti nám nezakazovali chodiť do obchodov alebo na nákupy. Sťažovali sa že nemôžu chodiť slobodne do kostola no ani dnes nemôžu všetci chodiť, len určitý počet a aj to sa musia preukázať že buď sú uzdravení, očkovaní alebo testovaní. To iste platì aj o cestovaní. Veď títo nás obmedzujú ešte viac ako tí komunisti."

-------------------------------

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.