M. Uhrík: Toto už Hamranovo gestapo prehnalo!
17 | 12 | 2021 I Eka Balašková

K nehoráznemu zadržaniu lídra najväčšej opozičnej strany sa vyjadril aj poslanec Európskeho parlamentu Milan Uhrík (Republika).

Nepohodlné protesty

Pred pár dňami zadržala polícia záchranárov. Tí sa zúčastnili protivládneho protestu, pretože vláda si ich prácu, napriek tvrdeniu o zdravotníckej kríze, neváži. "Len pred pár hodinami zadržala tá istá Hamranova polícia predsedu opozičnej strany, pána Fica. Opäť za účasť na protivládnom proteste," konštatoval europoslanec.

Pollákovi mladšiemu z OĽaNO zadržanie Fica „urobilo jeho deň“. Ľudské práva ani poslanecký preukaz mu nepomôžu, napísal
V koaličnom tábore, teda minimálne v jeho časti, zavládla zo zadržania lídra opozície (škodo?)radosť. Píše Peter Pollák mladší, poslanec za OĽaNO. Porušoval pandemické opatrenia "Líder mafiánskej strany Smer bol dnes zadržaný na proteste, ktorý... Čítať ďalej
17 | 12 | 2021 | Eka Balaskova

Útok na občanov

"Toto zadržanie považujem za absolútne neadekvátne a prehnané. Je to útok na všetkých občanov a ich právo protestovať proti vláde." Hovorí rozhorčený M. Uhrík.Tiež to považuje za útok proti samotnej opozícii. Minulý rok zadržali jedného opozičného poslanca, tento rok lídra opozičnej strany a tak sa právom pýta, čo bude nasledovať na budúci rok.

"Zadržia a zatvoria celú opozíciu? Alebo pošlú do väzenia všetkých občanov, ktorí s touto devastačnou politikou nesúhlasia a dovolia si dvihnúť hlas?"

Odkaz všetkým

Predseda hnutia Republika všetkým odkázal, "že sa nevzdáme, nezastavíme a neustúpime! Táto vláda padne a na Slovensku raz zavládne spravodlivosť."

Mainstream „nevie“, že zadržali Fica?
Po zadržaní R. Fica políciou vo štvrtok pred 18. hodinou vďaka tejto udalosti "vybuchli internety". Vyjadril sa k tomu hádam každý ... okrem médií hlavného prúdu. Situáciu si všimol portál Veci verejné. Heslo včerajška - Smer vyhrá voľby! Zábery... Čítať ďalej
17 | 12 | 2021 | Eka Balašková

-------------------------------

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.