Pollákovi mladšiemu z OĽaNO zadržanie Fica „urobilo jeho deň“. Ľudské práva ani poslanecký preukaz mu nepomôžu, napísal
17 | 12 | 2021 I Eka Balaskova

V koaličnom tábore, teda minimálne v jeho časti, zavládla zo zadržania lídra opozície (škodo?)radosť. Píše Peter Pollák mladší, poslanec za OĽaNO.

Porušoval pandemické opatrenia

"Líder mafiánskej strany Smer bol dnes zadržaný na proteste, ktorý porušoval protipandemické opatrenia. Fico tento protest sám zorganizoval aj napriek platným nariadeniam a zákonu. Ako vždy. Vždy proti prúdu." Konštatuje poslanec Pollák: "Dnes mu to však nevyšlo podľa plánu. Provokoval, provokoval a znovu provokoval, až dokým neporušil všetko, čo sa dalo. Polícia to však už nebude ignorovať." Dajú sa jeho slová vnímať inak ako škodoradosť?

Pomáha zabíjať našich občanov?

"Ak bude stále a dookola všetko porušovať a to len preto, aby si získal politické body, ak bude stále pomáhať korone zabíjať naších občanov svojími vyhláseniami či protestami, bude zatknutý," vyhráža sa koaličný poslanec.

"A už nepomôže, že sa bude oháňať svojím poslaneckým preukazom, že sa bude vyhovárať na kadekoho vrátane vlády, ľudí či poslancov. Nepomôže, že sa bude snažiť obracať na ľudské práva, pretože tie zrejme porušuje on."

Tlačovka k zadržaniu Roberta Fica: Slovensko pochovalo demokraciu
Slovo pri rýchlo zvolanej tlačovej konferencii mal podpredseda Smeru - SD a podpredseda NRSR Juraj Blanár. Podľa neho boli policajti donútení zadržať Roberta Fica a museli konať v rozpore so svojím svedomím. Na príkaz policajného prezidenta... Čítať ďalej
16 | 12 | 2021 | Ján Papuga

------------------------------

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.