Všetkým, ktorým na pochopenie politických dejov u nás nestačí langusta!
16 | 12 | 2021 I Ivan Brožík

"Niekedy mi to pripadá, že sme tak trochu sado-maso. Vlastne je dobre, keď je nám zle. Ak by sa to malo, či mohlo v niečom zlepšiť, tak sa zľakneme a vlastne to ani nechceme, resp. sa toho bojíme." Citát - Alojz Hlina.

"Narezať na tenké pásiky môžete mäso do guláša, ale narezať na tenké pásiky politickú scénu mi nepríde príliš smart. Či áno?" celkom sympaticky ironizuje Alojz Hlina, jeden z najväčších zádrhelov slovenskej politiky. A v statuse na sociálnej sieti pokračuje:

Čím viac prúžkov, tým viac Adidas?

 "Ja si to nemyslím. Spájanie nie je prejavom slabosti, ale schopnosti. Aspoň vo vyspelých krajinách. V niektorých krajinách vyzerá, že nie."

Snaha "niečo vysvetliť"

"Spojenie s Dobrou voľbou bude potrebovať v niečom vysvetliť, ale hlavne bude potrebovať svojou činnosťou presvedčiť. Hovorí sa, že je zbytočné snažiť sa presvedčiť niekoho, aby pochopil, ak je "platený" za to, aby nepochopil. Platený môže byť aj potleskom bubliny, ktorú mu algoritmus vytvoril na sociálnych sietiach."

Paradox doby

"Som názorovo umiernený, konzistentne. Ale priznávam, môžem sa javiť výrazovo neumiernenený. Žijem však v krajine, v ktorej umiernený názor musíte vyjadriť možno niekedy až neumierneným výrazovým prostriedkom."

Langusta už nestačí

"Národno-štátny záujem sa včera niekde u niekoho materializoval nie do spojenia, ale do langusty. A algoritmus si to užíval, nech sa páči. Som rád, že okrem "praudy" na sociálnych sietiach existujú aj noviny, ktorým na pochopenie dejov nestačí langusta." Píše na sociálnej sieti Alojz Hlina.

Blaha pritvrdil voči Čaputovej: „Je to nebezpečná extrémistka, správa sa ako Mengele.“ Ušlo sa aj aktivistke Tódovej
K rozhovoru prezidentky Zuzany Čaputovej pre Denník N sa ostro a bez servítky na svojom facebookovom profile vyjadril podpredseda Smeru - SD Ľuboš Blaha. Prezidentku označil za nebezpečnú extrémistku pre jej vyjadrenia pre redaktorku Tódovú.... Čítať ďalej
16 | 12 | 2021 | Ján Papuga

__________________________

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.