Tomáš Taraba: Mikulec ak by mal štipku hanby, tak okamžite odstúpi
16 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová

"Takže prokurátor vyhlásil včerajšie zatýkanie zdravotníkov za nezákonné," reaguje Tomáš Taraba (ŽIVOT - NS) na situáciu, ktorá od utorka zamestnáva politikov, médiá a spoločnosť. Policajti zasiahli proti protestujúcim záchranárom. Taraba si myslí, že keby mal Mikulec štipku hanby, tak okamžite odstúpi.

Dôvodom, prečo by mal Mikulec odstúpiť je to, že sa podľa Tarabu chválil zásahom.

Mikulec, ak by mal štipku hanby, tak okamžite odstúpi

"Mikulec, ak by mal štipku hanby, tak okamžite odstúpi, keď už sa včera chválil zásahom. Totalitná vláda všade na svete vždy začne nezákonnými akciami voči politickej opozícii, ale svoju nezákonnosť vždy prenesie aj na bežných ľudí," píše Taraba.

V závere príspevku dodáva, že po utorku je jasné, že si vláda otvorila posledné svoje dejstvo - vojnu s vlastným národom. "Mikulec a Kolíková sú ideálne duo tohto dejstva. Heger má povinosť sa zdravotníkom ospravedlniť a nie vyplakávať nad zatknutím v Bielorusku," komentuje v závere príspevku Tomáš Taraba.

Gratulujem politikom! Čo ste vy za tvory?
Ide o zdravotníkov! Ale, rozhodne ide aj o viac! Ide o lekárov, ide o zdravotné sestry, ide o hasičov, ide o predavačky, ide o lesníkov a ide o učiteľov a ide o mestá. Ide o tých, ktorí od nástupu vlády zmeny, s príchodom pandémie držia chrbát a... Čítať ďalej
15 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

----------------------------------

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.