Blaha pritvrdil voči Čaputovej: „Je to nebezpečná extrémistka, správa sa ako Mengele.“ Ušlo sa aj aktivistke Tódovej
16 | 12 | 2021 I Ján Papuga

K rozhovoru prezidentky Zuzany Čaputovej pre Denník N sa ostro a bez servítky na svojom facebookovom profile vyjadril podpredseda Smeru - SD Ľuboš Blaha. Prezidentku označil za nebezpečnú extrémistku pre jej vyjadrenia pre redaktorku Tódovú.

Čaputová v rozhovore otvorene vyzvala na povinné očkovanie. Vakcínami, na ktoré zomrelo už viacero ľudí. „Američania na tom zarábajú miliardy, takže Čaputovej je jedno, koľko umrie Slovákov,“ napísal Blaha natvrdo.  

Zopakoval fakty, ktoré sú v rozpore s povinným očkovaním: možná smrť, aj zaočkovaní šíria vírus, na variant omikron má Pfizer iba 30-percentnú účinnosť a ostatné vakcíny ani to. Podľa neho sa prezidentka správa ako Mengele.

Zvláštne ticho k záchranárom z Prezidentského paláca. Asi nepatria k skupinám, ktorých problémy Z. Čaputová tak „citlivo vníma“
Tento týždeň sa tuším svet zbláznil. Teda aspoň ten náš, slovenský politický. Stalo sa niečo, čo by mi ani vo sne nenapadlo - policajti sa postavili proti záchranárom. Priznám sa, veľmi zle sa mi píšu tieto slová. Toto sa stalo u nás...? Keby sa... Čítať ďalej
16 | 12 | 2021 | Eka Balaskova

Prezidentka by vypla internet

Prezidentka však pritvrdila a v rozpore s demokraciou uviedla, že pokým nebude povinné očkovanie, mali by sa vypnúť sociálne siete. „Naposledy takéto niečo tvrdili imámovia v Saudskej Arábii, a preto tam zakázali internet. Ak povieš niečo iné, ako si želá režim, tak ti useknú ruku alebo ťa ukameňujú - dočkáme sa takýchto slastných liberálnych výziev aj od prezidentky Čaputovej?“ komentuje podpredseda Smeru - SD.

Blaha považuje tento názor za šialený, za útok na slobodu slova, za okupovanie slobody milionárskymi vlastníkmi médií, ktorí chcú, aby sa šírili liberálne kapitalistické hodnoty. A do toho prišli sociálne siete, ktoré sa vymkli spod kontroly, lebo ľudia si šíria svoju pravdu a bohatí biznismeni to nemajú v rukách. Preto treba internet vypnúť.  

Potupná dohoda medzi vládami SR a USA pod paľbou kritiky. Naozaj tu chceme americké základne?
Stanovisko k návrhu Dohody o spolupráci v oblasti obrany medzi vládami SR a USA, ktoré uverejnilo OZ Zjednotení za mier, prízvukuje veľkú potupu pre Slovákov. Ide vlastne o ideologickú okupáciu našej vlasti. "Občianske združenie Zjednotení za mier... Čítať ďalej
16 | 12 | 2021 | Ivan Brožík

Skutočné ženské osobnosti. Tieto robia Slovensku hanbu

Na rozdiel od skutočných ženských osobností redaktorka Tódová a Čaputová robia hanbu ženám. „Chýba im vzdelanie, skúsenosti a morálka. Tódová a Čaputová sú urážkou pre všetky múdre a vzdelané ženy, pre naše manželky, matky, dcéry, sestry, priateľky, ktoré tak veľmi ľúbime a obdivujeme,“ píše Blaha.

„Pochopte, dámy, že politika je drsný šport a nemôžete uprostred bitky, v ktorej rozdávate nemilosrdné rany, začať fňukať, že vy ste len kvetinky a zlí muži vám ubližujú, lebo máte iné pohlavie. Nehanbíte sa?“ Blaha tak reagoval na to, že v rozhovore spomínali jeho útoky proti prezidentke.

Fico extrémista? Od Tódovej to znie dôveryhodne

Tódová označila v danom rozhovore Fica za extrémistu, čo Blaha považuje za hoax. „Ja chápem, že Tódovej chýba vzdelanie - kuknite si jej škandalóznu diplomovku a pochopíte všetko. Ale vyšteknúť takúto politologickú tupinu? A Čaputová nič. Žiadna reakcia. Nechá urážať lídra opozície od hysterickej a nenávistnej novinárky, ktorá si pomýlila žurnalistiku s politickým aktivizmom. Pretože sama prezidentka je plná nenávisti, ktorú už nedokáže skrývať,“ vysvetľuje Blaha.

Čaputovej výzvy na povinné očkovanie, jej útoky na slobodu slova a jej nenávistné tirády proti opozícii považuje Blaha za fašistické. „Pani Čaputová, nezvládate to! Vzdajte sa funkcie a choďte po kanáloch - Slovensko na čele štátu potrebuje silnú a múdru osobnosť, ktorá bude bojovať za slobodu... a nie fašistu,“ končí tvrdou výzvou podpredseda Smeru.

Igor Matovič a jeho vycibrený slovník: Oser, puk, žeriem, hrabe a pod.
"Kongresový oser," má názov príspevku Igora Matoviča, ktorý sa už na sociálnych sieťach vyjadrovať prestal, ale zdá sa, že za krátky čas dobieha omeškané. Po kritike Richarda Sulíka píše o novom kongresovom centre v Bratislave, pre ktoré bola... Čítať ďalej
15 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

---------------------------

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.