Robert Fico prehovoril! Tentokrát už z centrály Smeru
16 | 12 | 2021 I Eka Balaskova

Predseda opozičného Smeru-SD sa k svojim sledovateľom na sociálnej sieti prihovoril s hodnotením diania dnešného večera, už zo straníckej centrály. Ponúkame vám kompletný prepis jeho príhovoru.

Poďakovanie

"Chcem poďakovať každému jednému, kto sa dnes večer v Bratislave pripojil k autoprotestu, na ktorom sme chceli vysloviť aj trúbením, jasný nesúhlas s politikou súčasnej vlády, pretože je nedemokratická a porušujú sa pravidlá právneho štátu." Začína predseda Smeru svoj príhovor.

Majú obrovský strach

"Táto vláda sa nestará o ľudí, pokiaľ ide o zdražovanie, nehovoriac o chaotických opatreniach proti pandémii. Viete, čo je na dnešnom proteste najpodstatnejšie?" Pýta sa R. Fico a vzápätí si odpovedá: "To, že sme opäť ukázali schopnosť vysloviť svoj názor a oni ukázali obrovský strach. Pravdepodobne si mysleli, že keď ma zadržia, že k tomuto protestu nedôjde."

Právnička Laššáková: Matovič sa práve stal šéfom volebnej kampane strany SMER- SD
Situácia okolo zadržania predsedu Smeru-SD Roberta Fica nenechala chladnou ani ústavnú právničku Juditu Laššákovú. Na záver statusu pridala veľmi zaujímavý odkaz. Obmedzenie osobnej slobody poslancovi "Roberta Fica zadržala polícia. Normálne... Čítať ďalej
16 | 12 | 2021 | Eka Balašková
?session=true

Pripravená akcia

"Na jednej strane bol aj protest a na druhej strane ma absurdne predviedli na policajnú stanicu, kde ma potom aj obvinili z prečinu podnecovania. Takže teraz tu stojím pred vami v pozícii obvineneého. Chcem pripomenúť, že tým radovým policajtom to bolo mimoriadne nepríjemné. Strašne sa hanbili za to, aké rozkazy dostali. Bolo úplne zvláštne, že zrazu odniekadiaľ prišlo nejaké uznesenie o vznesení obvinenia, ktoré malo kopu strán, ktoré museli písať možno dva dni dopredu, len to niekto podpísal. Všetko to pripravovali, lebo sa strašne, strašne báli." Vnáša R. Fico svetlo do celej situácie.

Hlboký omyl

"Ak boli len nedávno schopní vymyslieť trestný čin pytliactva a na základe toho ma odpočúvať, nasadili ITP prostriedky, ak sú schopní dnes zadržať predstaviteľa opozičnej strany mysliac si, že tak zastavia ľudí, tak sa veľmi, veľmi mýlia." Upozorňuje predseda Smeru.

Predpokladaný vývoj: Polícia zatýka Matoviča!
Pripravte sa! Najbližšie polícia zadrží Matoviča. Takto aspoň vidí ďalší vývoj udalostí šéf webu Denníka N a reportér Tomáš Bella. Pomáhať a chrániť v plnej paráde Krátko po šiestej hodine večer zadržala polícia lídra Smeru Roberta Fica na... Čítať ďalej
16 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Za podporu prísľub

"Ešte raz veľká vďaka. Máme potvrdenie, že táto forma práce - protesty, zhromaždenia, sú mimoriadne dôležitév boji proti tejto neschopnej vláde, ktorá musí odísť čím skôr." R. Fico však varuje: "Čaká nás ešte veľa práce. Ešte raz ďakujem za podporu, dostáva sa k nám teraz obrovské množstvo mailov, ľudia volajú, cítime podporu, ktorá prichádza z každej strany. O to viac vám môžem sľúbiť, že za vás budeme ešte tvrdšie bojovať. Ďakujem a pekný večer."

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.