Predpokladaný vývoj: Polícia zatýka Matoviča!
16 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Pripravte sa! Najbližšie polícia zadrží Matoviča. Takto aspoň vidí ďalší vývoj udalostí šéf webu Denníka N a reportér Tomáš Bella.

Pomáhať a chrániť v plnej paráde

Krátko po šiestej hodine večer zadržala polícia lídra Smeru Roberta Fica na Tyršovom nábreží. Predpokladá sa, že preto, lebo protest mal byť v čase zákazu zhromažďovania.

Fico v utorok na tlačovej besede ohlásil, že zorganizujú takzvaný autosprievod a jeho účelom má byť aj vyjadrenie názoru, že prezidentka Zuzana Čaputová „pochovala demokraciu".

Aj Lučanský si odbehol LEN vypovedať a ..ďalej príbeh poznáme! Myslia si ľudia o zadržaní Fica
Kde to žijeme? Čistý fašizmus! Aj takéto boli reakcie ľudí na sociálnych sieťach ohľadom zadržania predsedu Smeru-SD Roberta Fica políciou. "Postavme sa ľudia proti nim, hajzlom fašistickej vlády!" Zaznelo tiež od ľudí. Báli sa pokojného... Čítať ďalej
16 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Prognózy reportéra

Veľmi vtipne a výstižne sa k danej situácii vyjadril na sociálnej sieti aj reportér Denníka N Tomáš Bella. Vo svojom statuse doslova píše:

Predpokladaný ďalší vývoj:

1. Fico sa po prepustení stáva martýrom národa

2. Jeho preferencie stúpajú o 3,7 percentuálneho bodu

3. Vidí to Matovič

4. Tajná porada Matoviča s Mikulcom

5. Polícia zatýka Matoviča pri tom, ako hádže dlažobnú kocku do okien vlastnej kancelárie na ministerstve a kričí pri tom DOLU S FAŠISTICKOU VLÁDOU!

Tak sa zdá, že musela nastať až takáto neprehliadnuteľná situácia, aby si počiny tejto vlády všimli aj mainstreamové médiá. Takže budeme pravdepodobne aj s Tomášom Bellom netrpezlivo čakať na ďalší vývoj udalostí.

------------------------

Robert Fico tesne pred predvedením na políciu: To je nevídané. Cieľom podľa neho bolo zmariť protestné podujatie
Vážení čitatelia, prosím, ospravedlňte zníženú kvalitu ilustrácie, dostali sme ju priamo z procesu predvádzania Roberta Fica na políciu. Kým sme však uverejnili článok, video bolo z FB stiahnuté. "Takto vyzerá demokracia v priamom prenose" -... Čítať ďalej
16 | 12 | 2021 | Ivan Brožík

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.