Právnička Laššáková: Matovič sa práve stal šéfom volebnej kampane strany SMER- SD
16 | 12 | 2021 I Eka Balašková

Situácia okolo zadržania predsedu Smeru-SD Roberta Fica nenechala chladnou ani ústavnú právničku Juditu Laššákovú. Na záver statusu pridala veľmi zaujímavý odkaz.

Obmedzenie osobnej slobody poslancovi

"Roberta Fica zadržala polícia. Normálne obmedzila slobodu poslanca Národnej rady SR bez súhlasu NR SR. Tento režim siahol na predsedu (počtom poslancov) najsilnejšej opozičnej strany." Informuje Laššáková v statuse 

"Robert Kaliňák išiel na policajnú stanicu za Robertom Ficom ako jeho advokát. O tom, že vošiel bez rúška do budovy premotivovaných policajtov zadržiavajúcich ľudí , ktorí nemajú prekryté dýchacie cesty, radšej pomlčím."

Pozrite si vyjadrenia politikov k zadržaniu Roberta Fica
Ako sme už informovali, polícia zadržala Roberta Fica! Stalo sa tak tesne pred ohlásenou protestnou jazdou z Tyršovho nábrežia Mostom SNP, až pred Prezidentský palác. Čo si o tomto "hrdinskom počine našej polície myslia politici? Peter Pellegrini,... Čítať ďalej
16 | 12 | 2021 | Eka Balaskova

Vošli dvaja

"Takže, do policajnej budovy vošli dvaja predstavitelia Smeru. Otázka je, koľkí vyjdú. Ak obaja - SMER práve vyhral voľby!" Upozorňuje ústavná právnička.

Laššákovej P.S.:

"Odkaz nevzdelanej bande imbecilov: Vy ste nevideli, aký vplyv malo odsúdenie Mazureka na jeho popularitu? Lenže vy máte oči plné krvi a hlavy preplnené pomstychtivosťou. A rozum a myslenie nikde!" 

R. Fico ešte pred zadržaním stihol prítomným povedať pár slov
Roberta Fica, predsedu najsilnejšej opozičnej strany vo štvrtok krátko pred 18. hodinou zadržala polícia na Tyršovom nábreží v Bratislave. Ohlásený protest Podľa hovorcu Smeru-SD Mažgúta zadržanie malo súvisieť so skutočnosťou, že protest bol... Čítať ďalej
16 | 12 | 2021 | Eka Balašková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.