Nútenie do očkovania po francúzsky: bez „boostra“ žiaden COVID pas. Deaktivujú ich 400-tisíc (VIDEO)
16 | 12 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Niektorí poslanci vo Francúzsku sa sťažujú, že rozhodovanie vlády v pandemickej politike nie je dostatočne demokratické. Bez tretej „posilňovacej“ vakcíny bude totiž COVID pas deaktivovaný, píše epochtimes.de.

Vo Francúzsku tak takýto osud čaká 400 000 COVID pasov. Tie boli vstupenkou do barov, reštaurácií, nemocníc a diaľkových vlakov. Deaktivácia hrozí osobám starším ako 65 rokov, ktorí po očkovaní ešte nedostali posilňovaciu dávku. Od 15. januára sa povinnosť preočkovania rozšíri na všetkých dospelých.

Pred viac ako mesiacom francúzsky Senát schválil predĺženie platnosti COVID pasov. Niektorí senátori však toto rozhodnutie spochybňujú.

„O tejto otázke nemáme dostatok informácií od obyvateľov. Vláda rozhodla bez konzultácie s parlamentom." - Martine Filleulová, francúzska senátorka.

„Je ťažké to pochopiť. (...) V škole učitelia nevedia, čo vlastne majú robiť, čo platí, a čo nie...“ -  Joël Bigot, francúzsky senátor.

„Nič sa nezlepšilo, skôr naopak. Mám dojem, že pravidlá, podľa ktorých žijeme, sa neustále menia a navzájom si odporujú. Francúzi majú pocit, že ich osud je v cudzích rukách," - Laurence Muller-Bronnová, francúzska senátorka. Tvrdí, že dostala tisíce listov od ľudí, ktorí trpia v dôsledku týchto opatrení.

„Je tu skutočné utrpenie a úplný strach. Tieto opatrenia vyvolávajú u ľudí veľké obavy," - Laurence Muller-Bronnová.

Militarizácia logistiky očkovania plánovaná podľa Billa Gatesa? (Achim Baumann) (VIDEO)
Komentár Achima Baumanna (Wochenblick) Až 5 miliónom Rakúšanov hrozia pokuty za neuposlúchnutie „rozkazu“ nechať sa povinne zaočkovať Už niekoľko mesiacov sa v Rakúsku, Nemecku, ale aj vo Švajčiarsku zvyšuje agresívna propaganda proti ľuďom,... Čítať ďalej
14 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Štvrtá dávka na obzore

Zdravotnícky úrad odporučil ďalšie bezpečnostné opatrenia kvôli variantu Omikron. Predseda úradu, ktorý pôsobí ako poradca vlády, uviedol, že v prípade potreby by sa v budúcnosti mohla podať aj štvrtá dávka vakcíny proti koronavírusu, dodáva epochtimes.de.

Za masové očkovanie v čase pandémie zaplatíme vysokú cenu (Geert Vanden Bossche)
Názor Geerta Vandena Bosschea (The Epoch Times) Masové očkovanie proti koronavírusu v čase pandémie spôsobí globálnu katastrofu „epických rozmerov" Jeden z popredných svetových virológov a veľký zástanca očkovacích látok bije na poplach. Geert... Čítať ďalej
13 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

-----------------------

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.