Igor Matovič a jeho vycibrený slovník: Oser, puk, žeriem, hrabe a pod.
15 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová

"Kongresový oser," má názov príspevku Igora Matoviča, ktorý sa už na sociálnych sieťach vyjadrovať prestal, ale zdá sa, že za krátky čas dobieha omeškané. Po kritike Richarda Sulíka píše o novom kongresovom centre v Bratislave, pre ktoré bola vybraná lokalita Istropolisu. A Matovič podľa svojho statusu pozeral vraj ako puk, ktoré občianske združenie robilo výber.

"Dnes sa v médiách rozšírila správa, ako bola za najlepšiu lokalitu pre nové kongresové centrum v Bratislave vybraná lokalita Istropolisu," píše v úvode príspevku.

"Pozerám ako puk … a čo nevidím … výber vraj robilo občianske združenie zložené z ľudí, ktorí si ešte u Pellegríniho vylobovali 60 miliónov na ich projektík kongresového centra v Istropolise," dodáva.

Radovan Bránik má odkaz! Vie, čo čaká Bihariovú, keď nesklapne
Irena Bihariová, predsedníčka strany PS na sociálnej sieti kritizovala Denník N a redaktorku Moniku Tódovú. Bihariová tvrdí, že Tódová nedávnymi podcastami s tromi jej kolegami veľmi neseriózne zasiahla do vnútrostraníckej súťaže PS a že Tódová... Čítať ďalej
15 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Tak takto

Minister financií poukazuje ďalej na to, že "chlapci" si zrejme myslia, že seno žerie. "To akože fakt výber z 13 lokalít majú robiť ľudia priamo previazaní na jeden z projektov? To akože fakt sa máme tváriť, že je normálne, že vybrali sami seba? Hrabe? A prečo mlčí vždy premúdrelá kaviareň?" Pýta sa. 

A hneď aj konštatuje: "Lebo chlapci sú priamo z ich radov. Hanba strašná. Tak takto. Utrite si zobáky, zbytočne ste nadprácu robili. Váš výber si strčte kam chcete. Ak raz nejaké centrum bude, tak jeho výber bude robiť cez transparentnú verejnú súťaž štát a žiaden záujemca sa okolo komisie ani len nešuchne. HOWGH," dodáva bývalý premiér a minister financií.

Skutočne nezávideniahodný výberový slovník...

Matovič sa ozval! Konšpiruje, alebo vie, že končí?
"Ak Sme rodina hlasuje proti reformám, nemá v koalícii čo robiť," povedal v relácii rádia Expres minister hospodárstva Richard Sulík (SaS). A dodal, že na mieste Sme rodina by on v koalícii nebol. Igor Matovič (OĽaNO) sa ozval! V príspevku na... Čítať ďalej
15 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.