Robert Fico zverejnil termín autoprotestu. Začne sa na TOMTO mieste
15 | 12 | 2021 I Ján Papuga

Predseda Smeru - SD Robert Fico zverejnil video, na ktorom oznámil termín a podrobnosti konania automobilového protestu proti súčasnej koalícii i prezidentke. V čase nezmyselných vládnych opatrení nechceli vystaviť ľudí zásahom Matovičovej polície, preto zvolili túto formu vyjadrenia odporu.

Protest v automobiloch sa začne zajtra vo štvrtok 16. 12. o 19.00 hod. Kolóna áut sa pohne z Tyršovho nábrežia v Bratislave, kde bude zraz. Fico túto kolónu označuje za smútočný sprievod, kde sa budú lúčiť s demokraciou a vyjadria nesúhlas s vládou a s jej „hovorkyňou“ prezidentkou Čaputovou.

Ficova pozvánka na veľký protest
Róbert Fico, predseda opozičnej strany Smer - SD zverejnil nové video. Reagoval v ňom na zamýšľané protesty proti „hlúpej“ vláde. Navrhol alternatívny spôsob protestu, keďže nechcú, aby Mikulec aktivizoval policajtov. Fico si uvedomuje volanie... Čítať ďalej
13 | 12 | 2021 | Ján Papuga

Fico zdôraznil, že nemajú záujem blokovať dopravu a porušovať nezmyselné protipandemické opatrenia. Verí, že polícia nebude realizovať „špinavú robotu“, ako to spravila v súvislosti so včerajšími protestmi zdravotníkov. Dokonca dúfa, že polícia ponúkne autosprievodu súčinnosť.

Smútočný sprievod za zvuku smútočnej hudby prejde okolo Sadu Janka Kráľa na Most SNP. Potom prejdú popri Prezidentskom paláci, smerom na Hlavnú stanicu, popri Matovičovom ministerstve financií a nakoniec sa dostanú k úradu vlády. Sprievod sa ukončí návratom na Most SNP.

Ladislav Kamenický: Táto vláda je hnus!
Aj Ladislav Kamenický, poslanec NRSR za SMER - SD, sa na svojom Facebooku tvrdo ohradil proti zásahu policajtom voči zdravotníkom, ktorí protestovali pred budovou parlamentu. Podľa neho koalícia najprv tlieskala zdravotníkom, záchranárom. A... Čítať ďalej
14 | 12 | 2021 | Ján Papuga

Keďže prezidentka a koalícia „odtrúbili“ referendum, treba im odpovedať rovnakým spôsobom. Trúbením na autách. Fico chce, aby tento zvuk pripomenul, že si nenecháme rozvracať demokraciu, sociálny a právny štát, že nemienime tolerovať rozdeľovanie spoločnosti, že odmietame vládnu hlúposť a prezidentkinu servilnosť.

Na záver podujatia symbolicky položia pomník slovenskej demokracii, ktorá zahynula.           

Nakoniec Fico priamo pozval záujemcov o protest v prípade, že chcú slobodne vyjadriť svoj názor. Môžu sa pripojiť na ktoromkoľvek mieste plánovanej trasy. Podujatie bude Smer vysielať online na svojom webe.   

Vláda sa bojí rozohnať Ficove protesty. Budú pokračovať!
Konfrontácia v spoločnosti je veľmi silná. Robert Fico sa ju rozhodol využiť vo svoj prospech. Na druhej strane pri riešení pandémie by bolo vhodné viesť o protipandemických opatreniach diskusiu naprieč politickým spektrom. Toto sa však nedeje.... Čítať ďalej
15 | 12 | 2021 | Ján Papuga

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.