Ficova pozvánka na veľký protest
13 | 12 | 2021 I Ján Papuga

Róbert Fico, predseda opozičnej strany Smer - SD zverejnil nové video. Reagoval v ňom na zamýšľané protesty proti „hlúpej“ vláde. Navrhol alternatívny spôsob protestu, keďže nechcú, aby Mikulec aktivizoval policajtov.

Fico si uvedomuje volanie ľudí po protestoch. Denne opozíciu o ne žiadajú občania. Zdôraznil snahu poslancov za Smer iniciovať debaty na pôde parlamentu. Táto vláda však neumožňuje demokratickú diskusiu. Preto sú protesty neraz jediným spôsobom.

Právnik Fábry o ceste do totality, dláždenej nielen dobrými úmyslami
"Začiatkom decembra 2021 predstavila ministerka M. Kolíková návrh novely trestného zákona, z ktorej najväčšiu pozornosť vzbudila formulácia trestného činu Šírenie nepravdivej informácie. Proti takému návrhu sa objavilo množstvo výhrad, ktoré boli... Čítať ďalej
12 | 12 | 2021 | Ivan Brožík

Pre rôzne obmedzenia by sa však mohlo stať, že Mikulec na pokyn Matoviča pošle na ľudí vodné delá. Napriek tomu by Smer chcel ešte do Vianoc vytvoriť podmienky na jeden veľký protivládny protest. Bránia tomu však rôzne protipandemické opatrenia.

Preto padol návrh na protest spôsobom, že sa ľudia zoskupia v osobných autách a urobia veľký sprievod po Bratislave, ktorý prejde vedľa paláca pani prezidentky, úradu vlády a vytrúbi túto nekompetentnú vládu.

Fico vyzval občanov, aby dali vedieť, či by mali o takýto spôsob protestu záujem, keďže práve na ľuďoch závisí jeho účinok. 

Harabin: Čaputová ako bojovníčka proti korupcii? U nás možné
Bývalý sudca a minister spravodlivosti Štefan Harabin sa na svojom blogu vyjadril k zámeru prezidentky Zuzany Čaputovej bojovať proti korupcii. „Najvplyvnejšia žena sveta Čaputová ide bojovať proti korupcii, hoci sama má korupčne získanú... Čítať ďalej
12 | 12 | 2021 | Ján Papuga

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.