Matovič sa ozval! Konšpiruje, alebo vie, že končí?
15 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová

"Ak Sme rodina hlasuje proti reformám, nemá v koalícii čo robiť," povedal v relácii rádia Expres minister hospodárstva Richard Sulík (SaS). A dodal, že na mieste Sme rodina by on v koalícii nebol. Igor Matovič (OĽaNO) sa ozval! V príspevku na sociálnej sieti oznámil, že najkratšia cesta k predčasným voľbám je vyštvať Sme rodina z koalície. A hneď aj nahodil, kto aké nitky ťahá v úzadí!

"Viem, že ľudia ťahajúcu nitky v úzadí už slintajú blahom pri predstave novej vládnej zostavy mafošov z Hlasu, progresívcov z PS a SaS," píše Igor Matovič. A dodáva, že ešte budú musieť chvíľku počkať.

Richard Sulík: Sme rodina nemá čo hľadať v koalícii
Hosťom diskusnej relácie Braňo Závodský naživo, rádia Expres bol minister hospodárstva Richard Sulík (SaS). Jednou z tém, ku ktorej sa vyjadril bola aj reforma zdravotníctva. Sulík je presvedčený, že reforma zdravotníctva prešla len vďaka SaS. A... Čítať ďalej
15 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

"Slintajú..."

Smerom k SaS posiela aj iný odkaz: "Slintali, keď štvali proti Sputniku, bez ohľadu na životy ľudí a mysleli si, že pádom vlády sa dostanú k hrantu. Slintali pri každom podknutí sa koalície. A slintajú aj teraz. Úlohou tých, ktorí by túto zostavu považovali za cestu do pekla, je urobiť všetko, aby im rypáky klepli naprázdo. Opäť." Napísal Igor Matovič. 

Či ide iba o konšpiráciu, alebo naozaj sa v pozadí spája Hlas, PS a SaS ukáže až čas. Faktom ale je, že za reformy nehlasovala koaličná strana Sme rodina. 

Milióny pre bratislavskú ochranársku organizáciu. Financuje OĽaNO opäť svoje záujmy?
Včera poslanci NRSR odhlasovali zákon o národných parkoch. Okolo neho sa od leta strhla búrlivá diskusia, ktorá postavila proti sebe vlastníkov pôdy, lesohospodárov a ochrancov. Obzvlášť razantne sa za zákon staval minister životného prostredia Ján... Čítať ďalej
15 | 12 | 2021 | Ján Papuga

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.