Čierna stužka, znak solidarity so záchranármi. Kto ich podporil?
15 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová

Čiernou stužkou podporil herec Michal Kubovčík, autor známeho projektu Baštrng záchranárov. A pridali sa aj zdravotné sestry.

Baštrng nie klasickým, ale veľmi rýchlo zapamätateľným spôsobom reaguje na dôležitosť záchrany ľudského života. Prostredníctvom zábavy, ktorá zaujme sa každý môže naučiť zachrániť ľudský život. Herec Michal Kubovčík na facebookovú stránku projektu Baštrng zavesil fotografiu čiernej stužky na znak solidarity so slovami: "Baštrng vyjadruje podporu záchranárom."

Šíriť osvetu o záchrane ľudských životov pomáha hercovi aj prezident Slovenskej komory zdravotníckych záchranárov František Majerský, ktorého včera odviedla polícia.

Inštitút ľudských práv: Zákaz protestov ohrozuje demokraciu
"Odsudzujeme dnešný zásah polície voči záchranárom protestujúcim pred parlamentom," informuje na sociálnej sieti mimovládna organizácia Inštitút pre ľudské práva. Polícia proti záchranárom zasiahla dňa 14. 12. 2021 popoludní. Záchranári... Čítať ďalej
15 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Už nestačí len prizerať sa sa spoza internetu, alebo spoza dverí sanitky

Podporu záchranárom vyjadrili aj zdravotné sestry. Podľa nich "poďakovanie" sa vláde nie je zhromaždenie. "Už nestačí len prizerať sa sa spoza internetu, alebo spoza dverí sanitky. Príďte o sa o 14:00 pred Národnú radu v Bratislave poďakovať poslancom a vláde SR za ich prístup k záchranárom a zdravotníkom počas pandémie a počas posledných rokov. Rovnako ďakujú naše spolupracovníčky sestry," napísala ešte v pondelok komora na facebooku pre zdravotníckych záchranárov.

Belousovová: Ja sa rozhodne nehodlám stať pokusným králikom!
Nielenže zažívame krízu v súvislosti s pandémiou, ale vládnu nám totálne neschopní a na vládnutie nepripravení politici! Presne toto si myslí o súčasnej situácii na Slovensku politička a exšéfka národniarov Anna Belousovová, ktorá stojí v... Čítať ďalej
15 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme, redakcia HD.