Rudolf Huliak: Potleskom našim zdravotníkom nepomôžeme!
14 | 12 | 2021 I Eka Balaskova

K dnešnému bezprecedentnému zadržaniu dvoch zdravotníkov a rozdávaniu pokút na proteste pred NR SR sa exkluzívne pre Hlavný Denník vyjadril aj predseda Národnej Koalície, Ing. Rudolf Huliak.

Pobúrenie!

"Vedenie Národnej Koalície je pobúrené postupom rozhodnutím zadržať "predákov" protestujúcich zdravotníkov Františka Majerského a Michala Weincillera." Povedal R. Huliak pre Hlavný Denník. "Minister Roman Mikulec podľa nás zvolil najhorší možný prístup."

Predstaviteľov záchranárov odviezla spred parlamentu Mikulcova polícia!
Toto by si nedovolil ani Biľakovský totalitný režim! Protestujúcich záchranárov pred parlamentom pokutovala polícia a ich predstaviteľov zbalila a odviezla. Slovenskí záchranári upozorňujú na neriešenie svojho postavenia i postavenia zdravotníkov... Čítať ďalej
14 | 12 | 2021 | Ivan Brožík

Šanca poďakovať sa

"Mesiace čítame a počúvame, že protestujúci zdravotníci sú na pokraji síl, mnohí odišli pracovať do iných sektorov, mnohí do predčasného dôchodku a ďalší do zahraničia. Chýba nám niekoľko tisíc lekárov a sestier." Vraví rozčúlený Huliak: "Aký signál dávame tým, ktorí ešte ostali a v zdravotníctve chcú zotrvať, lebo im ide o pacienta? Ako si ich vážime, keď ich prosbu o zvýšenie platu "odmieňame" pokutami a zadržaním ich vedenia? Potleskom z balkónov ich rodiny nenakŕmime!"

Dnes schválená "reforma" nemocníc

"V Národnej Koalícii sa pýtame, koľkí z týchto zdravotníkov budú v nadchádzajúcej ekonomickej situácii nútení opustiť nemocnice a ambulancie? Tých, ktorí ostanú budeme tiež zatvárať a pokutovať?" Končí svoje vyjadrenie pre Hlavný denník Ing R. Huliak z Národnej Koalície.

Zavrieť ústa za každú cenu? - Hnevá sa Juraj Štubniak
Zloba, arogancia a hlúposť. To sú podľa Štubniaka nepriatelia, ktorých máme dnes už vo vlastných radoch - na pracoviskách, či dokonca v rodinách. Dokonalý príklad arogancie Ponúka Juraj Štubniak na príklade lekára, pôrodníka Semmelweisa. Ten... Čítať ďalej
14 | 12 | 2021 | Eka Balašková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.