Predstaviteľov záchranárov odviezla spred parlamentu Mikulcova polícia!
14 | 12 | 2021 I Ivan Brožík

Toto by si nedovolil ani Biľakovský totalitný režim! Protestujúcich záchranárov pred parlamentom pokutovala polícia a ich predstaviteľov zbalila a odviezla.

Slovenskí záchranári upozorňujú na neriešenie svojho postavenia i postavenia zdravotníkov zo strany vlády i poslancov Národnej rady (NR) SR. Pripomenuli sľuby o zvyšovaní miezd v zdravotníctve.

Pokojný protest

Popoludní sa záchranári prišli pred parlamentom "poďakovať" poslancom i vláde za "neriešenie postavenia záchranárov a všetkých zdravotníkov, najmä za nenaplnené sľuby o skokovitom zvyšovaní miezd zdravotníkov v roku 2022, ktoré mali stabilizovať personál po pandémii a vyrovnať sa okolitým krajinám". Avizovali, že počas dňa budú sanitky označené čiernymi stužkami.

Šok!

Prezidenta záchranárov Františka Majerského aj viceprezidenta Michala Weincillera z protestu odviezla polícia, ostatných pokutovali za plagáty. Sledujte video zdroj (@ereport)

 

Protest záchranárov! Pred parlamentom sa "poďakovali" poslancom i vláde
Slovenskí záchranári upozorňujú na neriešenie svojho postavenia i postavenia zdravotníkov zo strany vlády i poslancov Národnej rady (NR) SR. Pripomenuli sľuby o zvyšovaní miezd v zdravotníctve. Popoludní sa záchranári prišli pred parlamentom... Čítať ďalej
14 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová/TASR

____________________

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme, redakcia HD.