Politické teľa roka Mikulec sa rozhodol pre silný koncoročný finiš
14 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Zatknúť protestujúcich zdravotníkov to chce obzvlášť vyvinutý politický cit! Vyjadril sa na sociálnej sieti k dnešnej horúcej téme o pokutovaní a zatknutí protestujúcich záchranárov bývalý poradca exprezidenta Andreja Kisku a novinár Rado Baťo.     

Pokojný protest sa zvrtol

Popoludní sa záchranári prišli pred parlamentom "poďakovať" poslancom i vláde za "neriešenie postavenia záchranárov a všetkých zdravotníkov, najmä za nenaplnené sľuby o skokovitom zvyšovaní miezd zdravotníkov v roku 2022, ktoré mali stabilizovať personál po pandémii a vyrovnať sa okolitým krajinám". 

Čo prišlo potom, by nikto nečakal. Prezidenta záchranárov Františka Majerského aj viceprezidenta Michala Weincillera z protestu odviezla polícia, ostatných pokutovali za plagáty. 

Zdravotníci podporujú záchranárov! Niektorí vyjadrili zdesenie
Lekárske odborové združenie (LOZ), Asociácia súkromných lekárov (ASL) SR či Slovenská lekárska komora (SLK) vyjadrili podporu zdravotníckym záchranárom, ktorí v utorok poobede protestovali pred budovou Národnej rady (NR) SR. Zásah polície považujú... Čítať ďalej
14 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová/TASR

Génius s fejkovými hodinkami

"Nechať nerušene a opakovane demonštrovať v uliciach dezolátov s fašistami, a potom zatknúť protestujúcich zdravotníkov. To chce obzvlášť vyvinutý politický cit a schopnosť čítať situáciu," ohodnotil sarkasticky situáciu novinár.

V príspevku však Baťo usúdil, že "o hentom géniovi s fejkovými hodinkami nebolo dlhšiu dobu nič počuť, tak sa nám rozhodol pripomenúť".

"Súťaž o politické teliatko roka mala už vo vrecku Remišová, ale Mikulec sa rozhodol pre silný koncoročný finiš," uzavrel novinár.

Dokáže tu byť ešte väčší cynizmus a výsmech? Pýta sa vlády Matovičova sestra
Dokáže tu byť ešte väčší cynizmus a výsmech? Pýta sa na facebooku sestra expremiéra Igora Matoviča Zuzana Belicová. Reagovala tak na vládne praktiky, keď protestujúcich záchranárov pred parlamentom pokutovala polícia a ich predstaviteľov zbalila a... Čítať ďalej
14 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme, redakcia HD.