Ficovi neustále rastú preferencie: Spoločne zvíťazíme - nech ich aj šľak trafí!
13 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Robert Fico sa ukázal ako skutočný opozičný líder. Nikoho iného sa Matovič s Lipšicom tak neboja ako práve jeho - a preto po ňom idú ako po údenom! Vysvetľuje vo svojom statuse na sociálnej sieti opozičný poslanec a smerák Ľuboš Blaha.

Tretí najpopulárnejší

Podľa Blahu nemôže byť nič príjemnejšie, ako si "k rannej káve čítať zúfalé jančenie liberálnych médií, ktoré nevedia prekusnúť, že Robert Fico je už tretí najpopulárnejší politik a jeho podpora stále rastie".

"Vyplakávajú ako malé deti, že ako je to možné - veď ho roky očierňujú, urobili z neho štvanca, ešte aj uverejnili jeho súkromné rozhovory... A napriek tomu nevedia zastaviť jeho rast - júúj, to musí bolieť," škodoradostne si mädlí ruky smerák.

Liberálne médiá to nevedia prekusnúť

A hneď sa aj podujal vysvetliť, prečo je to tak. "V prvom rade, ukázalo sa, že ste roky bohapusto klamali a dnes to už vidí celé Slovensko."

Podľa Blahu liberálne médiá celú jednu dekádu zamorovali slovenský mediálny priestor tým, že Fico kradne a dokonca mu prišili aj smrť Kuciaka. A čo sa ukázalo Opozičný poslanec tvrdí, že prišla nová vláda, ktorá celú svoju legitimitu postavila na tom, že zavrie Fica do basy. 

Dokedy nám budú platiť COVID pasy? A ako je to v okolitých krajinách?
Poznatky o koronavíruse sa zo dňa na deň menia. Čo sa ešte pred pol rokom považovalo za hoax, dnes je fakt. Ak sme si mysleli, že nás spasia dve dávky vakcíny, mýlili sme sa. Ako dlho budú ľudia po dvoch vakcínach oficiálne považovaní za plne... Čítať ďalej
13 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Hoax v mainstreame?

"Toto je ich výsledok po dvoch rokoch," poukazuje smerák na rast Ficových preferencií. "Oni sú tým najlepším svedectvom, že všetka tá špina, čo tu šírili o Robertovi Ficovi, bola od začiatku len nechutný hoax - Američania sa potrebovali zbaviť ľavičiara na čele štátu, o ničom inom to nebolo," uvažuje Blaha.

Tak veľmi chceli vraj Roberta Fica zničiť, že ho ešte aj odpočúvali, čím Slovensko dostali na úroveň subsaharských diktatúr. A čo zistili? Pýta sa poslanec. "Že má rád slaninu a mal v lete soplík. Žiadne miliardy, žiadne kšefty, žiadne priznania v priamom prenose."

Zásluha práve liberálnych médií

Podľa Blahu iróniou je, že to boli práve liberálne médiá, kto nechtiac očistil jeho meno, ktoré oni sami roky špinili. A dokázali Slovákom, že Denník N, SME-čko a Aktuality sú len nenávistné a skorumpované propagandistické mašiny.

Robert Fico dnes podľa Blahu ako jediný ponúka alternatívu. Nechodí sa pretŕčať do Prezidentského paláca ani nič tajne nepečie s Čaputovou. Nehlasuje za segregačné zákony, nekolaboruje s vládou, nepaktuje s Matovičom.

Matovič prská ako nepríčetný na opozíciu i občanov a odmieta vlastnú neschopnosť (video)
"Vláda splnila všetky predpoklady na to, aby tu už nebola. Mala by sa zbaliť a vyhlásiť predčasné voľby." Hovorí vo videu na sociálnej sieti Pavol Slota. Ešte nad ním uverejnil v statuse zopár myšlienok k tejto téme. "Matovič sa vinu za aktuálny... Čítať ďalej
13 | 12 | 2021 | Ivan Brožík

Nový Fico - líder odporu

Práve naopak, myslí si smerák. Stal sa lídrom odporu. "Od prvého dňa tvrdo bojuje proti povinnému očkovaniu a nezmyselným vládnym opatreniam. Bojuje za sociálny štát a za posledné zvyšky demokracie a právneho štátu."

"Robert Fico sa ukázal ako skutočný opozičný líder. Nikoho iného sa Matovič s Lipšicom tak neboja ako práve jeho - a preto po ňom idú ako po údenom," upozorňuje.

"Áno, Robert Fico je späť a ide vyhrať voľby. A keď vidíme tie potoky sĺz v liberálnych médiách a na americkej ambasáde, je to obrovské zadosťučinenie. Pre nás v Smere je cťou bojovať po jeho boku! Spoločne zvíťazíme - nech ich aj šľak trafí!" uzavrel Blaha.

Ficova pozvánka na veľký protest
Róbert Fico, predseda opozičnej strany Smer - SD zverejnil nové video. Reagoval v ňom na zamýšľané protesty proti „hlúpej“ vláde. Navrhol alternatívny spôsob protestu, keďže nechcú, aby Mikulec aktivizoval policajtov. Fico si uvedomuje volanie... Čítať ďalej
13 | 12 | 2021 | Ján Papuga

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme, redakcia HD.